mikrofonundan medet ummayarak alın 12 yıl önce aldığım bluetooth kulaklığın mikrofonu daha iyi
O kadar mi yamikrofonundan medet ummayarak alın 12 yıl önce aldığım bluetooth kulaklığın mikrofonu daha iyi
maalesef o kadar kötü hocam temudan harici mikrofon falan düşüyodu bi ara onunla beraber kullanılabilir onun dışında müzik dinlemek için falan okey yani sadeceO kadar mi ya
Oyun için nasil peki ses kasma falan? Dışarıda kullanmam renginden dolayı.maalesef o kadar kötü hocam temudan harici mikrofon falan düşüyodu bi ara onunla beraber kullanılabilir onun dışında müzik dinlemek için falan okey yani sadece
ses kasması falan iyi bence bu fiyata razer kalitesi belli oluyor harbiden ben bunu aldığımda çok duruyodum seste falan oyüzden iade etmiştim sadece mikrofonu kötü yaniOyun için nasil peki ses kasma falan? Dışarıda kullanmam renginden dolayı.
Son olarak sorayım gecikme falan yok değil mi hocam cs için alacağım da.ses kasması falan iyi bence bu fiyata razer kalitesi belli oluyor harbiden ben bunu aldığımda çok duruyodum seste falan oyüzden iade etmiştim sadece mikrofonu kötü yani
gecikme falan yok donglela beraber geliyor zaten type c to usb dönüştürücüsü var 2.4ghz bağlıyorsun pcyeSon olarak sorayım gecikme falan yok değil mi hocam cs için alacağım da.