🔥İndirim Razer pembe barracuda quartz 2000 TL

2000 Tl'ye 100 Tl indirim kodu: EGUNGWXVYTQUX100.
Barracuda'da düzeltilmediyse kırılma problemi vardı. Dikkatli kullanıp, kulaklığı katlamayacak olanlar alsın bence. V2x fiyatına nerdeyse. Bu fiyata en iyisi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
fuxi h7 yerine bunu mu alsam

2000 Tl'ye 100 Tl indirim kodu: EGUNGWXVYTQUX100.
Barracuda'da düzeltilmediyse kırılma problemi vardı. Dikkatli kullanıp, kulaklığı katlamayacak olanlar alsın bence. V2x fiyatına nerdeyse. Bu fiyata en iyisi.
Menteşesi plastik olan tüm kulaklıklar kırılıyor kaçarı yok. Ben kaç tane değiştirdim böyle

Koydukları fotolar barracuda x quartz'a ait, Barracuda da mikrofon dahili zaten o yüzden mikrofon performansı kötü. Mikrofon çok önemliyse önermem diğer türlü kablosuz razer 2000 lira ne diyelim ki.

Barracuda x ile arasındaki fark ne

Arkadaşlar, satıcı soru cevap kısmında “mikrofon bulunmuyor” demiş. Bu kulaklığın konuşmak için hiç mikrofonu yok mu şimdi?

Razer kraken console edition var buna geçilir mi ?
ikisini de kullandım. kraken console çok daha rahat ve bassları daha iyi ama dış sesi kesmiyor mikrofonu daha iyi. bass haricinde barracuda daha kaliteli ses veriyor, ama geçilmez. daha üst modellere bakmak gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangisi daha mantikli bu kulaklik mi yoksa asagi linkteki kulaklik mi? Kullanim amaci: bilgisayarda oyun oynarken, muzik dinlerken ve dc de sohbet ederken. disarda muzik dinlemek icin kullanilmayacak.

dcde sohbet edilcekse zaten barracudayı eleyin ne kadar ayar yaparsanız yapın harici mikrofonu olan bir kulaklıktan kötü kalıyor

ikisini de kullandım. kraken console çok daha rahat ve bassları daha iyi ama dış sesi kesmiyor mikrofonu daha iyi. bass haricinde barracuda daha kaliteli ses veriyor, ama geçilmez. daha üst modellere bakmak gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dcde sohbet edilcekse zaten barracudayı eleyin ne kadar ayar yaparsanız yapın harici mikrofonu olan bir kulaklıktan kötü kalıyor
hocam mikrofonu önemli değil laptop'ın mikrofonunu kullanacam söylemeyi unutmuşum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,500
Üyeler
188,945
Son üye
RequBey123
Geri