- Reaksiyon skoru
- 99
Kimse size kafa bandının olduğu kısım kırılıyor veya plastik olduğu için kırılıyor demedi. Barracuda'nın plastiği kırılıyor diyorum. Forumda ne zaman bir ürünü eleştirsem alakasız cevaplar serisi geliyor. Barracuda'nın dönen kısımları tasarım hatasından dolayı kırılıyor. Yaklaşık bir yıl önce bakmıştım. Fotoğraflara şimdi baktım da yapıştırıcıyla bile çözülmez. Sayemde almayan varsa rica ederim.Dostum 2 kulaklık modelide güzel zaten insanlarda farklarını bilerek alıyor aralarında ciddi kalite ve yazılım farkı var. Senin övdüğün x modeli kafa bandı üstü komple plastikten yapılma altına deri kumaş atılmış. Bu modelde kafa bandı komple deri esner. Sence zamanla takma cıkarmayla plastik mi daha deforme olur yoksa deri pad mi? X modelinde zaten sanal 7.1 aktivasyon kodu cıkıyor, müşteri thx alacak olsa 10 dolar upgrade etmek yerine bu modele geçer zaten. Attığın atıflar mantıklı gelmedi bana.
Kaynaklar: Amazon yorumları da var ayrıca. ( https://insider.razer.com/razer-sup...st-base-snapped-with-four-months-of-use-45641)