Razer barracuda indirim

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydan fazla süredir kullanıyorum. pazaramadan almıştım teknosa firmasından pazarama üzerinden sitede barracuda x diye yazmışlar ama ürün modeli ve görselleri barracuda ya ait bende buna istinadan söylemiştim ve barracuda modeli geldi. barracuda x diye kesilmedi fatura bana düz barracuda yazıyor detay ek de mevcut. Bu fiyata 3769 fiyatı var, barracuda x zaten 3000 civarında ve tonla kroniği var bu orta segment ve şimdiye kadar bluetooth wireles geçişleri olsun, diğer x modeline kıyasla sanal 7.1 yerine gömülü thx audio ile rekabetci oyunlarda ciddi fark oluyor. Linkten ürüne ulaşabilirsiniz: https://www.pazarama.com/razer-rz04-03790100-r3m1-barracuda-x-p-8886419378860
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam mikrofonun ses sıkıntısı oluyor mu aynı cihaz var sesim kesilerek gidiyor

hocam mikrofonun ses sıkıntısı oluyor mu aynı cihaz var sesim kesilerek gidiyor
cs2 bazen mikrofon görmüyor bağlantı açık olmasına rağmen, kulaklıktaki mic mute tuşuda acık olmasına rağmen harici düzeltmem gerekiyor girip. Ama ses kesilme vakası yaşamadım şu ana kadar. Sadece bunda mikrofon gömülü olduğu için mic noise felan acınca garip oluyor kaliteli gitmiyor ses.

Ben de Amazon’daki Barracuda X kulaklığını almıştım, ancak yazılanları görünce siparişimi iptal ettim. Forumda MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık incelemesini gördüm ve onu aldım. Bir bakın isterseniz. İncelemenin linki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/mchose-x9-kablosuz-kulaklik.1176013/
Valla baya iyi duruyor hocam aklımı çelmedi değil. Ekstra kumaş pad ile geliyor olması benim içim çok büyük bir artı. Deri pad kullanmaktan nefret ediyorum. Bu kulaklığı almak daha mantıklı duruyor gibi

40 kere konusu acıldı

Asıl Barracuda modeli kronik sorunludur. Kendi kendine kırılıyor. Bununla ilgili yüzlerce şikayet bulabilirsiniz. Barracuda x ise çok daha sorunsuz bir model. Barracuda'yı 3000 tl iken bile alıp iptal etmiştik.

Son düzenleme:
KANMAYIN. Asıl Barracuda modeli kronik sorunludur. Kendi kendine kırılıyor. Bununla ilgili yüzlerce şikayet bulabilirsiniz. Barracuda x ise çok daha sorunsuz bir model. Burada satılmayan ürünleri kakalamaya mı çalışıyorsunuz insanlara? 3000 tl iken bile alıp iptal etmiştik.
Satan firma bana mı ait de kakalayım dostum bu nasıl bir cümle :D . Kendim kullanıyorum aktif razer barracuda düz modeli orta segment oyuncu kulaklığı. pro, x ve normal olmak üzere 3 modeli var. X bi altınta kalıyor bu modelin bi cok bariz sebebleri var. x modeli sanal 7.1 desteklerken bunda harici THX/7.1 audio var. X modelinde mikrofon harici fakat bundaki gömülü. Ayrıcı sürücü mm farkı bile bariz :D . Barracuda modeli razer syanpse ile birlikte yazılımsal destek veriyor fakat x modelinde ne yazıkkı yazılımsal olarak desteklenmiyor. benden sana tavsiye yorumunu birdahike araştırarak yap dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O malum partili biraz sorunları var bu konularda :D
Dimi dimi anlayana eyvallahta, cahile bin laf anlat yine anlamak istemesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@B1L0 bunu da aldım bakalım ne gelecek :D
iptal ettim :D
gelince fotoğraf atarsın dostum hayırlı olsun :D

Mchose X9 almayı düşünüyordum da kararsızım biraz 1000tl fazla verip mchose x9 yerine bunu almak daha mı mantıklı bilen var mı?

Satan firma bana mı ait de kakalayım dostum bu nasıl bir cümle :D . Kendim kullanıyorum aktif razer barracuda düz modeli orta segment oyuncu kulaklığı. pro, x ve normal olmak üzere 3 modeli var. X bi altınta kalıyor bu modelin bi cok bariz sebebleri var. x modeli sanal 7.1 desteklerken bunda harici THX/7.1 audio var.
Thx'i ikisi de destekliyor. Barracuda x için thx, indirimde 10 dolara alınabiliyor. O zaman ses deneyimi çok iyi oluyor.
Barracuda daha iyi bir kulaklık ama kırılınca silikon çekersiniz artık 🤣Japon yapsan esneyince yine çatlar. Bir daha değiştirmemek üzere alan arkadaşlar için mantıklı olabilir. Bir şekilde çaresine bakılabilir. Ama birkaç ay sonra kırılınca satamazsınız. Garanti de zor biraz.

Thx'i ikisi de destekliyor. Barracuda x için thx, indirimde 10 dolara alınabiliyor. O zaman ses deneyimi çok iyi oluyor.
Barracuda daha iyi bir kulaklık ama kırılınca silikon çekersiniz artık 🤣 Japon yapsan esneyince yine çatlar.
Dostum 2 kulaklık modelide güzel zaten insanlarda farklarını bilerek alıyor aralarında ciddi kalite ve yazılım farkı var. Senin övdüğün x modeli kafa bandı üstü komple plastikten yapılma altına deri kumaş atılmış. Bu modelde kafa bandı komple deri esner. Sence zamanla takma cıkarmayla plastik mi daha deforme olur yoksa deri pad mi? X modelinde zaten sanal 7.1 aktivasyon kodu cıkıyor, müşteri thx alacak olsa 10 dolar upgrade etmek yerine bu modele geçer zaten. Attığın atıflar mantıklı gelmedi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri