Razer barracuda indirim

Razer Barracuda görseli indirmişsiniz ancak indirime giren ürün Razer Barracuda X modeli. Kaldı ki bu ürünün konusu dün açıldı. İndirim dünden beri var.
konuyu okumadın mı adam demiş barracuda gönderiyorlar

Razer Barracuda görseli indirmişsiniz ancak indirime giren ürün Razer Barracuda X modeli. Kaldı ki bu ürünün konusu dün açıldı. İndirim dünden beri var. 3700 değil, 3000₺ ile Amazon'da satılıyor şuan.
merhaba konuda ilgili linkten ürün resimlerine bakip, x ile kıyaslarsanız ayrıyeten model numarasını internette araştırırsanız cevabını alacaksınız. teşekkürler

konuyu okumadan yorum yapmayın lütfen ilgilenen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum alt segmentlere para verip bu gibi fırsatları değerlendirmek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet x modeli 3.5 mm li kablolu
bütcen sınırlıysa v2 modelide güzel bunla sürücüleri aynı 50mm fakat 7.1 sanal var o kulaklıkta tatmin eder

4 senedir barracuda x kullanıyorum (2sene eski model 2 sene yeni model) çok memnunum onu bu ayarlarla kullanıyorum denemenizi tavsiye ederim. %90 bundada ise yarar

4 senedir barracuda x kullanıyorum (2sene eski model 2 sene yeni model) çok memnunum onu bu ayarlarla kullanıyorum denemenizi tavsiye ederim. %90 bundada ise yarar
standart ayarlarla kullanıyordum bende deneyeyim teşekkürler

Hocam dip ses sorunu var mı. Amazonda 3000 tl şu anda barracuda x ama almaya korkuyorum. herkes o kadar çok olumsuz şey yazmış ki elim gitmiyor valla.
yalan olmasın belli belirsiz telefona bağlayınca oluyor ama bilgisayarda yaşamadım

Pc de için alıyorum. Online oyunlarda kullanacağım sadece. Değer mi şu anda bu fiyata sana göre ?
Kablosuz bandından fiyat olarak şuan hala bence makul ve haftadan haftaya sarja takarsın online oyunlardada beni tatmin ediyor. Bunda gömülü mikrofon var kalitesi iyi değil bence. X deki harici mikrofon daha iyi

Hocam dip ses sorunu var mı. Amazonda 3000 tl şu anda barracuda x ama almaya korkuyorum. herkes o kadar çok olumsuz şey yazmış ki elim gitmiyor valla.

Ben de Amazon’daki Barracuda X kulaklığını almıştım, ancak yazılanları görünce siparişimi iptal ettim. Forumda MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık incelemesini gördüm ve onu aldım. Bir bakın isterseniz. İncelemenin linki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/mchose-x9-kablosuz-kulaklik.1176013/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri