Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Wireless Pembe 2.656,96TL

Kulağındakini görmessin renk konusunda sıkıntı olmaz lakin bunun mikrofonu kötü diye biliyorum

X inde mikrofonu çokta iyi değil seside ben çok beğenmedim düz versiyon seste eminim daha iyidir renge takılmak boş tamiyle cashbackle bu fiyata bedava bence

ulan epomaker dan aldıklarım olmasa çekmiştim bi tane
Post automatically merged:

dongle mevcut mu

maalesef o kadar kötü hocam temudan harici mikrofon falan düşüyodu bi ara onunla beraber kullanılabilir onun dışında müzik dinlemek için falan okey yani sadece

maalesef o kadar kötü hocam temudan harici mikrofon falan düşüyodu bi ara onunla beraber kullanılabilir onun dışında müzik dinlemek için falan okey yani sadece
Oyun için nasil peki ses kasma falan? Dışarıda kullanmam renginden dolayı.

Oyun için nasil peki ses kasma falan? Dışarıda kullanmam renginden dolayı.
ses kasması falan iyi bence bu fiyata razer kalitesi belli oluyor harbiden ben bunu aldığımda çok duruyodum seste falan oyüzden iade etmiştim sadece mikrofonu kötü yani

ses kasması falan iyi bence bu fiyata razer kalitesi belli oluyor harbiden ben bunu aldığımda çok duruyodum seste falan oyüzden iade etmiştim sadece mikrofonu kötü yani
Son olarak sorayım gecikme falan yok değil mi hocam cs için alacağım da.

Son olarak sorayım gecikme falan yok değil mi hocam cs için alacağım da.
gecikme falan yok donglela beraber geliyor zaten type c to usb dönüştürücüsü var 2.4ghz bağlıyorsun pcye

arkadaşlar kulaklık çok iyi oyun için müzik için ama mikrofonu çok kötü ona göre alabilirsiniz

Baracuda x kullanıyorum'da yakında yükseltmek istiyorum bunu alasamı acaba (pembe olmasa direkt alırdım ama fiyat cazip geldi :D)

Geri