❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Pro ANC Wireless & Bluetooth Kulaklık 3.889₺

cloud 2 mı barracuda pro mu peki şuan ki kullanımına göre
Bütçe konusunda sıkıntın yoksa kesinlikle barracuda pro ama forumlarda okuduğum kadar öyle dağlar yok arasında. Her türlü daha iyi tabi ki. Parası da ona göre tabi :) Bu arada cloud 2 wireless kullanmadım, wired olanı kullandım.

Gıcırdama da bende yok hocam. İkimizin kulaklığını birleştirsek tam bir kulaklık olacak herhalde :D Cloud 2'yi Allah'tan satmamışım :D Pazartesi'ye iade oluşturdum. Özellikle değişim istiyorum diye de yazdım ama bakalım ne olacak. Yani dediğin gibi bobin vızıltısı gibi ve yani beynime bill gates frekans gönderiyor da beni ele geçirecek gibi. Frekans sesi gibi yani. Can sıkıcı. Eğer yine aynı gelirse alır mıyım bilmiyorum :/ Sağ tarafta hiç yok çünkü. Eğer normal bir şey olsa orada da olurdu..
bende çınlama yok değişim isteyin bence sorunlu olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kulaklığın müzik performansını orta olarak buldum ama oyunda güzel özellikle thx olayını beğendim korku oyununda denedim kafayı yemeye başlamıştım sesler çok gerçekçi geliyor
film konusunda da gayet başarılı Netflix'den Dobly Atmos destekli bir film açtım gayet başarılıydı.

bende çınlama yok değişim isteyin bence sorunlu olabilir

film konusunda da gayet başarılı Netflix'den Dobly Atmos destekli bir film açtım gayet başarılıydı.
aynen, değişim istiyorum diye yazdım ama bakalım ne yapacaklar. kesin sıkıntı çıkar.

ben kulaklığın müzik performansını orta olarak buldum ama oyunda güzel özellikle thx olayını beğendim korku oyununda denedim kafayı yemeye başlamıştım sesler çok gerçekçi geliyor
müzik dinlerken eq ayarı yapsan bir tık daha iyi olabilir sanırım. ben de aşırı beğenmedim ama zaten aşırı beğenmeyeceğimi de bilerek almıştım :D Bu fiyata daha iyi bir şey yok zaten. Her şey çok iyi olsun istiyorsak 10k bayılıp audeze falan almamız lazım :D

aynen, değişim istiyorum diye yazdım ama bakalım ne yapacaklar. kesin sıkıntı çıkar.

müzik dinlerken eq ayarı yapsan bir tık daha iyi olabilir sanırım. ben de aşırı beğenmedim ama zaten aşırı beğenmeyeceğimi de bilerek almıştım :D Bu fiyata daha iyi bir şey yok zaten. Her şey çok iyi olsun istiyorsak 10k bayılıp audeze falan almamız lazım :D
geri iade aldılar, değişim için aramadılar bile arkadaşlar bilginiz olsun :')

değişim istediğinizi belirttiniz mi ?
Aynen iade kısmındaki notlar bölümüne yazdım özellikle. Kulaklığı beğendim, mümkünse değişim istiyorum yazdım. Aramayı da düşündüm hatta ama aramadım, keşke arasaydım. Belki de bakmadılar bile bilemiyorum. Daha da o fiyatlara görür müyüz bilemiyorum :D

Aynen iade kısmındaki notlar bölümüne yazdım özellikle. Kulaklığı beğendim, mümkünse değişim istiyorum yazdım. Aramayı da düşündüm hatta ama aramadım, keşke arasaydım. Belki de bakmadılar bile bilemiyorum. Daha da o fiyatlara görür müyüz bilemiyorum :D
kötü olmuş hocam piyasa fiyatına bakınca bu fiyata bir daha zor gibi ama yinede belli olmuyor şuan en ucuz 4800 tl gördüm

Stokta var değişim yapmaları gerekir servise gönderdikten sonra

kötü olmuş hocam piyasa fiyatına bakınca bu fiyata bir daha zor gibi ama yinede belli olmuyor şuan en ucuz 4800 TL gördüm
Aynen öyle. Valla bilemedim belki nova pro veya audeze de kovalayabilirim ama bu kadar para verecek kadar da oynamıyorum. Bilemedim valla. Tekrar alabilirim bir tık daha düşerse. Emin olamadım ne diyelim kısmet değilmiş. Bize hiçbir şey nasip olmuyor be :D

Stokta var değişim yapmaları gerekir servise gönderdikten sonra
Trendyol üzerinden almıştım. Yazdım özellikle iade oluştururken ama direkt parayı yatırdılar. Yapacak bir şey yok, iadeyi yaptıkları için bir şey diyemem şu saatten sonra. Onların insafiyetine kalmış bir şey çünkü :/

Aynen öyle. Valla bilemedim belki nova pro veya audeze de kovalayabilirim ama bu kadar para verecek kadar da oynamıyorum. Bilemedim valla. Tekrar alabilirim bir tık daha düşerse. Emin olamadım ne diyelim kısmet değilmiş. Bize hiçbir şey nasip olmuyor be :D

Trendyol üzerinden almıştım. Yazdım özellikle iade oluştururken ama direkt parayı yatırdılar. Yapacak bir şey yok, iadeyi yaptıkları için bir şey diyemem şu saatten sonra. Onların insafiyetine kalmış bir şey çünkü :/
Takipte kalın indirim olabilir nova 7 de indirime girmişti ben aldıktan sonra

Takipte kalın indirim olabilir nova 7 de indirime girmişti ben aldıktan sonra
takip ediyorum zaten ama yurtdışı fiyatlarına falan bakınca, pek indirim olabilir gibi gelmiyor. hatta yükselebilir daha da çok. o yüzden vatan'dan almayı düşünüyorum şu an en uygun orası. 700tl civarı fazla vereceğim ama yapacak bir şey yok. daha da yükselmesinden iyidir. arctis nova 7 wireless ile de karşılaştırdım ama barracuda pro daha iyi gibi geldi sanki. takip bildirimlerim zaten açık ama hafta sonuna kadar bekleyeceğim sanırım tam emin değilim hala :)

Geri