Neler Yeni

Razer Barracuda X 2021 ve 2022 Farkı

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
selam arkadaşlar cloud 2yi satıp bu kulaklığı almayı düşünüyorum tasarım olarak vs çok hoşuma gitti 2022 olan versiyon bütçemi aşıyor acaba arada aşırı büyük fark olur mu btyi kullanacağımı düşünmüyorum mobilde de donglela kullanırım ses kalitesi farkı olur mu sadece batarya ömrü mü farklı ? cloud 2 yle arasında aşırı bir fark olmayacağını düşünüyorum.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
2022 modelini kullanıyorum bluetooth dışında ufak tefek ses iyileştirmesi var diye biliyorum 2022 de. Ben bluetooth çok kullandığım için 2022 aldım ama bütçen yetmiyorsa ve bluetotth kullanmayacaksan 2022 almana gerek yok

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2022 modelini kullanıyorum bluetooth dışında ufak tefek ses iyileştirmesi var diye biliyorum 2022 de. Ben bluetooth çok kullandığım için 2022 aldım ama bütçen yetmiyorsa ve bluetotth kullanmayacaksan 2022 almana gerek yok
yani telefonda alıcısıyla da kullanabilirim illa bluetooth olmasına gerek yok arada 1000 lira fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 2021 aldım bence müthiş
hocam dışarıdan bende çok beğendim cloud 2 yılların kulaklığı oyunlarda çok iyi ama bunun da onu aratmayacağını düşünüyorum

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
2022 de bluetooth var ve pil ömrü 20 saatten 40 saate çıkartılmış tahminen ufak tefek iyileştirmelerde vardır

BerkW

80+ Bronze
yani telefonda alıcısıyla da kullanabilirim illa bluetooth olmasına gerek yok arada 1000 lira fark var.

hocam dışarıdan bende çok beğendim cloud 2 yılların kulaklığı oyunlarda çok iyi ama bunun da onu aratmayacağını düşünüyorum
en büyük artısı bence kablosuz olması fiyatına gore sorarsanız en iyi kulaklıklardan sarjıda cok uzun dayanıyor dısardada kullanıyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
En büyük artısı pil ömrünün 2.5 kat artmış olması. Onun dışında bluetooth bağlantıya sahip o da var. Aradaki 1k farka değmez bence. Üstüne koyup Blackshark v2 pro falan alırım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,270
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ciddi fark var aralarında, 2 katına varan batarya ömrü ve Bluetooth eklendi. Ayrıca pek emin değilim ama yazılım desteği de olabilir net bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ciddi fark var aralarında, 2 katına varan batarya ömrü ve Bluetooth eklendi. Ayrıca pek emin değilim ama yazılım desteği de olabilir net bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.
telefonda yazılım desteği geldi pcde aynı diye gördüm bir yerde. dediğim gibi mobilde de aparatıyla kullanmayı düşünüyordum zaten sırf batarya için çok fazla gibi aradaki fark.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
2021 de var mı bilmiyorum fakat 2022 de yazılım desteği var hem mobil hem pc tarafında

evet type c girişli telefonlarda kullanabilirsin

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
En büyük artısı pil ömrünün 2.5 kat artmış olması. Onun dışında bluetooth bağlantıya sahip o da var. Aradaki 1k farka değmez bence. Üstüne koyup Blackshark v2 pro falan alırım.
bence de aradaki fiyat farkı çok fazla 2021 modeli de yeterli gibi gelmişti zaten

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,270
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2021 de var mı bilmiyorum fakat 2022 de yazılım desteği var hem mobil hem pc tarafında

evet type c girişli telefonlarda kullanabilirsin
2021'de yok o yüzden söyledim :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
telefonda yazılım desteği geldi pcde aynı diye gördüm bir yerde. dediğim gibi mobilde de aparatıyla kullanmayı düşünüyordum zaten sırf batarya için çok fazla gibi aradaki fark.
hocam arkadaşlarından yorumlarından yola çıkarak 2022 bence daha mantıklı bluetooth filanlada pc ye bağımlı olmazsınız yazılım desteği ile özelleştirmelerinizi yaparsınız

Top Bottom