Neler Yeni

Yardım RAZER BARRACUDA X 2022 ALINIR MI

NcakaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çağkan çetin
reis bende var 2800'e almıştım güzel kulaklık ama sesi fulleyince hafif cızırtı sesi yapıyor arada pc'den bağlantı sorunuda yapıyor ama çözümleri mevcut

Kardullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kemal
Razer alınmaz knk plastik kötü bir malzemesi var

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis bende var 2800'e almıştım güzel kulaklık ama sesi fulleyince hafif cızırtı sesi yapıyor arada pc'den bağlantı sorunuda yapıyor ama çözümleri mevcut
valorant tarzı 5v5 rekabetçi oynuyorum ses kasmasında vesaire sorun var mı?

NcakaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çağkan çetin
valorant tarzı 5v5 rekabetçi oynuyorum ses kasmasında vesaire sorun var mı?
valorant oynamıyorum reis ama cs'de gayet iyi sesi yüksek çıkıyor adamların yerini kavraya biliyorsun, müzik dinlerkende üzmüyor bass'ları sağlam veriyor ama dediğim gibi arada nadir olarak pc'den bağlantı koparıyor 10 15 saniye sonra kendi otomatik bağlanıyor yada dongle'ı çıkarıp takınca düzeliyor

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Bora
Kütüphanede dışarda yürürken vs her yerde kullanıyorum pedleri çok uzun süre gidecek çünkü deri değil cızırtı son seste oluyor milimlik aşağı kaydırınca ses düğmesini kesiliyor şarjı pc başından hiç kalkmadığımda 4 gün civarı gidiyor tam ondan emin değilim ama yalan olmasın malzeme kalitesi vs gayet güzel hocam

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
1'Yıldan fazla kullanıyorum ve memnunum. Ses kalitesi ve bass'ları iyi, FPS oyunlarda ses kasmada bir sorun yok düşmanın nerden ateş etiğini vb gayet net anlayabiliyorsun. Pedleri çok rahat günde 10-12 saat taksanda terleme ağrı vs yapmıyor. ben 1-1.5 haftada bir şarza takıyorum (Kullanıma göre değişir.) Bağlantı problemi hiç yaşamadım (Elektronik cihaz sonuçta şansa bağlı sorunlar.) Bence tek eksiği Uygulama desteği(Olmasada olur.) ben THX aldığım için pek önemsemiyorum. Mobil'de uygulaması var ordanda cihazın birkaç ayarını yapabiliyorsunuz. yani aldığınıza üzülmezsiniz bu fiyat bandında diğerleri ile öyle çok bir fark yok.

Top Bottom