w00w
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Arkadaşlar acaba alsammı almasammı diye diye aldım ve dün geldi. Kutu içeriği gerçekten dolu dolu adamlar her şey için kablo koymuş şimdi gelelim kulaklığın incelemesine:
Artıları
-İyi malzeme
-Temiz ve net ses(Mükemmel değil)
-Uygun fiyat (2800 tl amazon)
-Ortalama şarj süresi
Eksileri
-Kulak padları rahat değil sert kulağımı acıtıyor
-Kafamı salladığımda aşağı doğru baktığımda düşecek gibi oluyor
-Kafada varlığını çok hissettiriyor adeta ben buradayım diyor
-Çok rahat ve konforlu değil
-Dışarı çok ses veriyor
-Berbat mikrofon
Arkadaşlar ürünün eksileri genellikle dış tasarımıyla alakalı gerçekten padları çok rahatsız edici belkide benim kulağım büyüktür bilmiyorum ama gerçekten uzun saatler için uygun olduğunu söyleyemem hatta belki çoğu kullanıcıyı rahatsız edecektir büyük ihtimal kafada durmaması için. Şahsen sırf rahat olmadığı için imkanım olsaydı iade ederdim ama maalsef edemiyorum. Ancak benim kafam büyük olduğu için bana rahat gelmemiş olabilir kimide rahatlığını çok beğenmiş orası tartışılır ama bana göre rahat değil ürünün özellikleri güzel ama dış tasarımına konforuna çok önem verilmediği belli keşke ufak tasarım değişikliğiyle daha iyi bir kulaklık olabilirdi.
Genel puan:6-6.5 belki 7
Artıları
-İyi malzeme
-Temiz ve net ses(Mükemmel değil)
-Uygun fiyat (2800 tl amazon)
-Ortalama şarj süresi
Eksileri
-Kulak padları rahat değil sert kulağımı acıtıyor
-Kafamı salladığımda aşağı doğru baktığımda düşecek gibi oluyor
-Kafada varlığını çok hissettiriyor adeta ben buradayım diyor
-Çok rahat ve konforlu değil
-Dışarı çok ses veriyor
-Berbat mikrofon
Arkadaşlar ürünün eksileri genellikle dış tasarımıyla alakalı gerçekten padları çok rahatsız edici belkide benim kulağım büyüktür bilmiyorum ama gerçekten uzun saatler için uygun olduğunu söyleyemem hatta belki çoğu kullanıcıyı rahatsız edecektir büyük ihtimal kafada durmaması için. Şahsen sırf rahat olmadığı için imkanım olsaydı iade ederdim ama maalsef edemiyorum. Ancak benim kafam büyük olduğu için bana rahat gelmemiş olabilir kimide rahatlığını çok beğenmiş orası tartışılır ama bana göre rahat değil ürünün özellikleri güzel ama dış tasarımına konforuna çok önem verilmediği belli keşke ufak tasarım değişikliğiyle daha iyi bir kulaklık olabilirdi.
Genel puan:6-6.5 belki 7