Yardım Razer Barracuda X 2022 versiyon ayarları

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Selam arkadaşlar bugün bu ürünü aldım fakat apex legends'te oynarken aşırı bass yapıyor beynim sallanıyor, equalizer ayarlarınız varsa atar mısınız

Son düzenleme:
Bass çoksa en soldaki ayarı 1-2 kademe kıs dengelenir. Oyuncu kulaklıkları bass odaklı olur genellikle.

Bass çoksa en soldaki ayarı 1-2 kademe kıs dengelenir. Oyuncu kulaklıkları bass odaklı olur genellikle.
1695394926112.png

16khz dengeleyicisinden bahsediyorsun değil mi?

En soldakileri artırmışsın en soldakiler en kalın, bass sesler olur. Onları orta çizgiye getir. En sağdakiler en tiz sesler olur.
Bunlar default gaming profili olarak geliyor,

1695396059607.png

Şu hale getirdim ama savaş içinde yine beynimi tırmalıyor, yani apex legends'ta ready tuşuna basınca o bass baya tırmalıyor corsairde şu soldakiler 3 4 5 seviyesindeydi onda böyle beyin titretmesi yoktu

Alıntıyı görüntüle
Şu hale getirdim ama savaş içinde yine beynimi tırmalıyor, yani apex legends'ta ready tuşuna basınca o bass baya tırmalıyor corsairde şu soldakiler 3 4 5 seviyesindeydi onda böyle beyin titretmesi yoktu
kendi kullandığım ayarı atacaktım da seninkiyle bire bir aynı ayarı kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve en memnun kaldığım ayar bu oldu

Alıntıyı görüntüle
Dedimya gaming işi öyle, bass artırırlar hep. Düşür sen o ilk 3 sırayı dengelenir.

kendi kullandığım ayarı atacaktım da seninkiyle bire bir aynı ayarı kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve en memnun kaldığım ayar bu oldu
Ayar yap oyuna gir demekten başım ağrıyor ya böyle bir bass
Dedimya gaming işi öyle, bass artırırlar hep. Düşür sen o ilk 3 sırayı dengelenir.
Teşekkür ederim çok işime yaradı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela netflixten 5.1 olarak açtım diziyi gerçekten 5.1 önayarlardan da sinema dedim gerçekten de bir kez olsun cızlatmadı gerçekten süper ürünmüş

Geri