Sinanbey 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 432 Reaksiyon skoru 134 11 Temmuz 2021 #1 Kablosuz oyuncu mouse istiyorum Razer deatheader kullanıyorum hangisini almalıyım ?
J justAKALİ 80+ Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 25 Reaksiyon skoru 4 25 Temmuz 2021 #2 Kesinlikle Devour.Kullanıyorum şu anda ne zaman farklı oyuna geçsem şeklini değiştiriyorum.Bide kablosuz çok rahat oluyo tavsiye ederim Sinanbey yazmış: Kablosuz oyuncu mouse istiyorum Razer deatheader kullanıyorum hangisini almalıyım ? Devamı için tıklayın...
Kesinlikle Devour.Kullanıyorum şu anda ne zaman farklı oyuna geçsem şeklini değiştiriyorum.Bide kablosuz çok rahat oluyo tavsiye ederim Sinanbey yazmış: Kablosuz oyuncu mouse istiyorum Razer deatheader kullanıyorum hangisini almalıyım ? Devamı için tıklayın...
UmutYiğit 80+ Silver Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2,430 Reaksiyon skoru 1,397 25 Temmuz 2021 #3 Sinanbey yazmış: Kablosuz oyuncu mouse istiyorum Razer deatheader kullanıyorum hangisini almalıyım ? Devamı için tıklayın... Sormanıza gerek yok,RAZER der geçerim.
Sinanbey yazmış: Kablosuz oyuncu mouse istiyorum Razer deatheader kullanıyorum hangisini almalıyım ? Devamı için tıklayın... Sormanıza gerek yok,RAZER der geçerim.