Neler Yeni

Razer Basilisk V2 Alınır mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

sas15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Çelik
Merhaba @Umutt06 basilisk v2 fareyi satın aldınız mı acaba bende yakın zamanda aynı fareyi aldım fakat beni rahatsız eden bir durumu var sol tuşunun ucuna doğru bastığımda fare hareket ediyor. Rahat olarak tuttuğumda fare imleci de hareket ediyor sol tuşa bastığımda. Biraz sıkı tutmadığımda bu sıkıntıyı yaşıyorum, bunu ben mi yaşıyorum yoksa genel olarak dizaynından dolayımı böyle oluyor. Sizde deneyip bana bildirebilir misiniz acaba fare boştayken sol tuşa bastığınızda her hangi bir kımıldama oluyor mu?

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Merhaba @Umutt06 basilisk v2 fareyi satın aldınız mı acaba bende yakın zamanda aynı fareyi aldım fakat beni rahatsız eden bir durumu var sol tuşunun ucuna doğru bastığımda fare hareket ediyor. Rahat olarak tuttuğumda fare imleci de hareket ediyor sol tuşa bastığımda. Biraz sıkı tutmadığımda bu sıkıntıyı yaşıyorum, bunu ben mi yaşıyorum yoksa genel olarak dizaynından dolayımı böyle oluyor. Sizde deneyip bana bildirebilir misiniz acaba fare boştayken sol tuşa bastığınızda her hangi bir kımıldama oluyor mu?
Öncelikle mesajınızı yeni fark ettim. Biraz geç oldu kusuruma bakmayın. Dediğinizi denedim. Sol tık zaten sağ tıka göre yukarıda kalıyor. Yani ben bastığımda mousede bir hareketlenme olmuyor. Bu mouse'nin bulunduğu zeminle de alakalı olabilir. Ben mousepad üzerinde kullanıyorum. Eğer ki siz daha kaygan bir zeminde kullanıyorsanız bu durum yaşanmış olabilir diye tahmin ediyorum.

rtx 3090

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,184
Üyeler
167,625
Son üye
ramones23
Top Bottom