- En İyi Cevap
- 11
Dahası
DPİ o kadar da önemli değil bence.
20K monitör kullanmıyorsan tabi.
DPİ o kadar da önemli değil bence.
Öncelikle mesajınızı yeni fark ettim. Biraz geç oldu kusuruma bakmayın. Dediğinizi denedim. Sol tık zaten sağ tıka göre yukarıda kalıyor. Yani ben bastığımda mousede bir hareketlenme olmuyor. Bu mouse'nin bulunduğu zeminle de alakalı olabilir. Ben mousepad üzerinde kullanıyorum. Eğer ki siz daha kaygan bir zeminde kullanıyorsanız bu durum yaşanmış olabilir diye tahmin ediyorum.Merhaba @Umutt06 basilisk v2 fareyi satın aldınız mı acaba bende yakın zamanda aynı fareyi aldım fakat beni rahatsız eden bir durumu var sol tuşunun ucuna doğru bastığımda fare hareket ediyor. Rahat olarak tuttuğumda fare imleci de hareket ediyor sol tuşa bastığımda. Biraz sıkı tutmadığımda bu sıkıntıyı yaşıyorum, bunu ben mi yaşıyorum yoksa genel olarak dizaynından dolayımı böyle oluyor. Sizde deneyip bana bildirebilir misiniz acaba fare boştayken sol tuşa bastığınızda her hangi bir kımıldama oluyor mu?
alınırArkadaşlar merhabalar. Ortalamanın bir tık üstünde gaming mouse arıyordum. Çok sayıda ''Razer Basilisk V2'' önerisi gördüm. Sizce fiyatına göre alınabilecek en kaliteli mouselerden birisi midir? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada küçük mouse kullanamıyorum. Minimum bu boyda olması gerekiyor.