FMA HOLDING
80+
- Reaksiyon skoru
- 222
v2 ile çok farkı yok bence değmez gidip eline uyan bir wirelles model bak benim tavsiyem connectgameden eline uyarsa m800 pro almanAlınır mı diğer bilgisayarımda razer basilisk v2 var memnunum o yüzden tekrar razer almak istiyorum. Başka önerisi olan varsa nedeniyle yazabilir mi.
v2 yerine almayacağım 2. bilgisayar aldım. 2. bilgisayarım için ayrıyeten mouse lazım. Logitech razer steelseries gibi bilinen markaları tercih etmek isterim.v2 ile çok farkı yok bence değmez gidip eline uyan bir wirelles model bak benim tavsiyem connectgameden eline uyarsa m800 pro alman
hee alınır reisv2 yerine almayacağım 2. bilgisayar aldım. 2. bilgisayarım için ayrıyeten mouse lazım.
ben v3 kullandım hiç memnun kalmadım klikler gıcırtı yaptı ve yedek parçasınıda bulamıyorsunv2 yerine almayacağım 2. bilgisayar aldım. 2. bilgisayarım için ayrıyeten mouse lazım. Logitech razer steelseries gibi bilinen markaları tercih etmek isterim.
o zaman logitech bakıcamben v3 kullandım hiç memnun kalmadım klikler gıcırtı yaptı ve yedek parçasınıda bulamıyorsun
çinli farelere bako zaman logitech bakıcam![]()