Razer Basilisk V3 X HyperSpeed nasıl bilirsiniz?

furkangorur

80+ Gold
Katılım
20 Kasım 2022
Mesajlar
5,660
Reaksiyon skoru
2,629
pil ile çalışması ve büyük olması gözümü çeliyor. Alınır mı?
1k hz varmış mevcutta aj159 pro kullanıyorum onu da 1k hzde ( 8k ya aldıgımda sarjı su gibi içiyor)


online fps oyunları oynamıyorum eğer oynasam bile 1k hz yeter mi?

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed

 
ben kullanıyorum 2 aydır sorun yaşamadım gayet zevkli çok da büyük değil benim elime küçük geliyor
 
Razer'ın giriş ve orta seviye hiçbir faresi iyi değil. Orta tekerlek sorunu yaşanmayan faresi yok. Fiyatları pahalı. Yok özel Razer sensör falan, Logitech kadar iş yapamıyorlar o tarafta. Keza SS ürünleri de aynı şekilde.

Bir markanın scroll tuşu her serisinde mi bozuk olur. Yani buna rağmen nasıl bir marka gücüyse halen Razer alanlar, almayı düşünenler var. Razer oyun sektörünün Ford'u gibi, arkasında edepsiz bir Amerika var ve çoğu rakip firmaya göre berbat ve pahalı olmasına rağmen ön plana çıkmasını sağlıyorlar.

Küçük mouselar da öyle elinizden uçup kaçmıyor. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız şu ürünü de alabilirsiniz. Bombeli orta kısmından dolayı elinize rahatlıkla oturur. Ayrıca hafif mouselar bilek vb. yaşayacağınız ağrıları da azaltırlar. Karpal tünel sendromu tarzı şeylerin oluşumuna da daha az etkileri var. Ağır fareler kullanmayın artık sağlık açısından iyi değiller.

Mesela bu ürün 1K Hz çalışıyor. MAh 300. Benim Scyrox 200 veya 250 MAh var. 1K Hz uzun süre gidiyor yani.

Veya 1K Hz kullanın. 8K Hz her oyun desteklemiyor. Ayrıca 8K Hz düzgün faydalanmak için iyi bir işlemci ve 240 Hz üstü monitöre ihtiyacınız var. Yoksa o akıcılığı göremiyorsunuz. Ben de Scyrox v8 var çoğu zaman 1K Hz kullanıyorum. En ideal artırma olarak 2K Hz gördüm, ama çoğu oyunda farkı anlamıyorsunuz bile masaüstündeki imleç daha akıcı oluyor.

A9 Plus'un mesela MAh daha fazla, o da alınabilir.
 
Son düzenleme:
Geri
Top