Neler Yeni

Yardım Razer Basilisk V3 x Hyperspeed RGB Kablosuz Optik Oyuncu Mouse alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
arkadaşlar cok para vermek istemiyorum ama kablolu da kullanmak istemiyorum kullanan yada daha önce kullanma sansı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinrim.
Merhaba hocam bence üstüne biraz daha koyup cobra pro almanız olur razerin x modelleri pek de iyi sayılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi sabahlar hocam bu mouse bir göz atabilir siniz sensör konusunda çok daha iyi aynı şekilde pilli çalışıyor https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBCP...epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6
Bu mouseda kronik sorun var. Hatta bunun yüzünden geçen gün mouse aldım. Cobra pro aldım razer viper v3 hyperspeed vardı incehesapa yolladım şuan garantide. Kronik sorunu ise şu dongle ile bağlantısında sıkıntı var kopunca bağlantı geri gelmiyor mouseu açamıyorsun bende açamadım garantiye yolladım değişim yapılacak ancak mide bulandı bir kere diyerek henüz garantideyken gittim cobra pro aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta googleda ve redditte aratırsan razer viper v3 hyperspeed çalışmıyor diye bir kaç konuya denk gelirsin kronik olduğunu bende redditten öğrenmiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Guard stronger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ellerim biraz büyük büyük bir mouse istiyorum ve artık yan marka ürünler almak istemiyorum en azından verdiğim parayı cıkarana kadar kullanmak istiyorum sizin tavsiye ettiğiniz başka marka ve parasını hak eder dediğiniz mouse varsa bakmak isterim cok anlamıyorum mouse lardan

Top Bottom