guardstronger
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 2000
arkadaşlar cok para vermek istemiyorum ama kablolu da kullanmak istemiyorum kullanan yada daha önce kullanma sansı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinrim.
Merhaba hocam bence üstüne biraz daha koyup cobra pro almanız olur razerin x modelleri pek de iyi sayılmaz.arkadaşlar cok para vermek istemiyorum ama kablolu da kullanmak istemiyorum kullanan yada daha önce kullanma sansı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinrim.
Bu mouseda kronik sorun var. Hatta bunun yüzünden geçen gün mouse aldım. Cobra pro aldım razer viper v3 hyperspeed vardı incehesapa yolladım şuan garantide. Kronik sorunu ise şu dongle ile bağlantısında sıkıntı var kopunca bağlantı geri gelmiyor mouseu açamıyorsun bende açamadım garantiye yolladım değişim yapılacak ancak mide bulandı bir kere diyerek henüz garantideyken gittim cobra pro aldım.iyi sabahlar hocam bu mouse bir göz atabilir siniz sensör konusunda çok daha iyi aynı şekilde pilli çalışıyor https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBCP...epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6