Razer Basilisk X HyperSpeed alıyorum!

Kanka bunun sensörü hakkında bilgim yok, gelmen iyi oldu. Sence sensör nasıl? Bu fiyata alınır mı?
300 lira bandında ve kablosuz bir gaming mouse'a göre on numara. Hem de razer.
429TL'ye kablosuz da daha iyi bir model zor.
450IPS izlemeye 40G hızlanmaya sahip. İki değer de oldukça tatmin edici. Malzeme yapısı ve pedleri de zaten razer markası şüphesiz üzmez.
@Banxtre Bu modeli kullanıyor bildiğim kadarıyla.

Yanında şarjlı bir pil makinesi almayı unutma.
Hayırlı olsun çok güzel bir mouse fiyatını kesinlikle hak ediyor.

300 lira bandında ve kablosuz bir gaming mouse'a göre on numara. Hem de razer.
429TL'ye kablosuz da daha iyi bir model zor.
450IPS izlemeye 40G hızlanmaya sahip. İki değer de oldukça tatmin edici. Malzeme yapısı ve pedleri de zaten razer markası şüphesiz üzmez.
@Banxtre Bu modeli kullanıyor bildiğim kadarıyla.
Sağolasın, benim tek arada kaldığım nokta bu fiyata kablolu alırsam çok fark olur mu? 400TL ye alacağım en iyi kablolu mouse ile çok fark var mı? Birde omen reactor ile karşılaştırma yaparsak hangisinin sensörü daha iyi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanında şarjlı bir pil makinesi almayı unutma.
Hayırlı olsun çok güzel bir mouse fiyatını kesinlikle hak ediyor.
Örnek olarak bir tane atabilir misin sana zahmet, teşekkür ederim :D

Sağolasın, benim tek arada kaldığım nokta bu fiyata kablolu alırsam çok fark olur mu? 400TL ye alacağım en iyi kablolu mouse ile çok fark var mı? Birde omen reactor ile karşılaştırma yaparsak hangisinin sensörü daha iyi?
Gecikme bakımından soruyorsan fark etmen imkansız diyebilirim.

Duracell CEF 14 .

Gecikme bakımından soruyorsan fark etmen imkansız diyebilirim.

Duracell CEF 14 .
Teşekkür ederim, bir tane pili ne kadar sürede yiyor ortalama? Piller biraz pahalı geldi çünkü😅

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, bir tane pili ne kadar sürede yiyor ortalama? Piller biraz pahalı geldi çünkü😅
Ben elimdekileri ortalama 1 haftada bir şarj ediyorum .
Kullanıma göre değişiyor tabi.

Sensör önemli, @hadwiger hocam bu konuda bilgiliydi.
Hatta rehberini de bırakıyorum buraya:
Aradaki farkı anlayacak kadar süpermense sıkıntı yok.

Ben elimdekileri ortalama 1 haftada bir şarj ediyorum .
Kullanıma göre değişiyor tabi.
Mouse'un siparişini verdim. Eğer kalitesiz bir pil kullanırsak performansa etki etmez değil mi? Sadece daha kısa sürede pili yenilemek gerekir? Birde pilin bitmesini yavaşladığından mi anlıyoruz?

Mouse'un siparişini verdim. Eğer kalitesiz bir pil kullanırsak performansa etki etmez değil mi? Sadece daha kısa sürede pili yenilemek gerekir? Birde pilin bitmesini yavaşladığından mi anlıyoruz?
Küt diye gidiyor pil bitince :D

Küt diye gidiyor pil bitince :D
Çok uzun tuttum kusura bakma ama çok yardımın dokundu ilk sorumu da cevaplarsan hakkın ödenmez:D
"Eğer kalitesiz bir pil kullanırsak performansa etki etmez değil mi"

Omen reactor 400IPS ve 50G değerlere sahip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,862
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri