cloud2 ler için kronik sorunlu diyorlar. ama razer için şikayet edeni görmedimbende alıcam beklemeye devam 1500e bunu alcağıma cloud2 alırım 1100e blackfridaye kadar bi beklemek lazım
clouud2 1000 lira şuancloud2 ler için kronik sorunlu diyorlar. ama razer için şikayet edeni görmedim
Şey sorunu da var şu an cloud 2 mi cloud core wireless micloud2 ler için kronik sorunlu diyorlar. ama razer için şikayet edeni görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
clouud2 1000 lira şuan
bu x modeli ne farkı var acaba bende bilmiyorum.hocam https://m.n11.com/urun/razer-blacks...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu kulaklıkla dediginiz arasınsa ne fark var
aynı dertteyimCloud 2 ve BlackShark V2 arasında gidip geliyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
düz modelde ses kartı var x olan modelde ses kartı yok ve v2nin ses kalitesi bir tık daha üstünhocam https://m.n11.com/urun/razer-blacks...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu kulaklıkla dediginiz arasınsa ne fark var
peki düz model alınır mı yoksa o fiyatlara daha iyileri var mıdüz modelde ses kartı var x olan modelde ses kartı yok ve v2nin ses kalitesi bir tık daha üstün
BlackShark V2 bence bu araştırmalarıma dayanarak söylüyorum.peki düz model alınır mı yoksa o fiyatlara daha iyileri var mı
itopyada 800 lirays alınabilir ama bir tanıdığım aldıktan 1 yıl kadar sonra cızırtı sorunu yaşamıştı üstündeki ses tekerleğinden sesi biraz değiştirince ses düzeliyordu , bu tabii ki hepsinde olucak bir şey değil aklınızda olsun sadece.peki düz model alınır mı yoksa o fiyatlara daha iyileri var mı
biri 800 lira biri 1500 lira hocam tabii ki v2 daha iyiBlackShark V2 bence bu araştırmalarıma dayanarak söylüyorum.
itopyada 800 lirays alınabilir ama bir tanıdığım aldıktan 1 yıl kadar sonra cızırtı sorunu yaşamıştı üstündeki ses tekerleğinden sesi biraz değiştirince ses düzeliyordu , bu tabii ki hepsinde olucak bir şey değil aklınızda olsun sadece.
biri 800 lira biri 1500 lira hocam tabii ki v2 daha iyi
almışken iyisini alalım diyorum.itopyada 800 lirays alınabilir ama bir tanıdığım aldıktan 1 yıl kadar sonra cızırtı sorunu yaşamıştı üstündeki ses tekerleğinden sesi biraz değiştirince ses düzeliyordu , bu tabii ki hepsinde olucak bir şey değil aklınızda olsun sadece.
pardon bu arada düz modeli sormuşsun x e göre yanıtladım ben düzelteyim indirime girerse blackfridayde alınabilir onun dışında c2 öneririm ama yine bekleyinitopyada 800 lirays alınabilir ama bir tanıdığım aldıktan 1 yıl kadar sonra cızırtı sorunu yaşamıştı üstündeki ses tekerleğinden sesi biraz değiştirince ses düzeliyordu , bu tabii ki hepsinde olucak bir şey değil aklınızda olsun sadece.
evet tekrar okuyunca fark ettimMesaj otomatik birleştirildi:
almışken iyisini alalım diyorum.