İnceleme Razer BlackShark V2 HyperSpeed deneyimim [Rezalet]

bende hyperx cloud 3 aldım daha kargoda bakalım kötü değildir inşallah

İade etmeden ayarları bi deneyeydiniz heryerde özellikle bass sesini övüyorlardı.
Denedim zaten, hem internetten araştırdım hemde yapay zekayla oluşturdum, Benzer ayarlar zaten. Yarın teslim alcakları için mecbur güzel bir şekilde paketlemem gerek. Ürünü daha fazla kullanıp yıpratmak istemiyorum.

Bu kulaklığın temel problemi stok haldeki ses profili rezalet. Synapse indirip ses profilini değiştirirsen çok daha iyi bir performans elde ediyorsun.

Kulaklık fabrikadan Game profili ile geliyor.

1752440345091.webp

Sen bunu custom seçip düzeltirsen veya Music profilini seçersen;

1752440570012.webp

Gördüğün gibi daha iyi bir ses profili elde etmiş oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam ama sadece bass sesler vurunca hani, çözüm için bakmadığım windows yada synapse ayarı kalmadı. Yani kulaklığın kendisi böyle maalesef.
Bu kulaklıkla alakalı değil, kötü bir EQ ayarı yapıldığında meydana gelebilen bir durum.

Bu kulaklığın temel problemi stok haldeki ses profili rezalet. Synapse indirip ses profilini değiştirirsen çok daha iyi bir performans elde ediyorsun.

Kulaklık fabrikadan Game profili ile geliyor.

Alıntıyı görüntüle

Sen bunu custom seçip düzeltirsen veya Music profilini seçersen;

Alıntıyı görüntüle

Gördüğün gibi daha iyi bir ses profili elde etmiş oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kulaklıkla alakalı değil, kötü bir EQ ayarı yapıldığında meydana gelebilen bir durum.
EQ ile tek yaptığım bassları arttırmaktı, sadece bass boost kullanıncada aynı şeyi yaşıyorum. eski kulaklığımın yazılımı bile yok sadece ses sürücümün ayarlarından bile bassı yükseltsem hiç bir sorun çıkmıyor. Ayrıca attığınız EQ ayarlarında düşük frekansları kısmışsınız aksine.

Ben 10 kulaklıktan sonra akıllandım, masaya mikrofon kafaya stüdyo kulaklığı aldım olay bitti.
Oyunlar sesleri temelde tiz olarak çıkarır, bu yüzden oyuncu kulaklıklarından pek bass performansı beklenmez. Sana tavsiyem şu ana kadar kullandığım en güzel kulaklık olan Cooler Master MH752 olacaktır, özellikle konfor konusunda şuan aktif kullandığım Sennheiser GSP350, HyperX Cloud 3 Wireless ve Havit gamenote 2002e pro'ya ve daha önce denediğim pek çok kulaklığa başta konfor olmak üzere pek çok konuda tek atar. Bana 3 seneye yakın dayandı ama 3 kardeşiz hayvan gibi kullanıldı.

Ben 10 kulaklıktan sonra akıllandım, masaya mikrofon kafaya stüdyo kulaklığı aldım olay bitti.
Oyunlar sesleri temelde tiz olarak çıkarır, bu yüzden oyuncu kulaklıklarından pek bass performansı beklenmez. Sana tavsiyem şu ana kadar kullandığım en güzel kulaklık olan Cooler Master MH752 olacaktır, özellikle konfor konusunda şuan aktif kullandığım Sennheiser GSP350, HyperX Cloud 3 Wireless ve Havit gamenote 2002e pro'ya ve daha önce denediğim pek çok kulaklığa başta konfor olmak üzere pek çok konuda tek atar. Bana 3 seneye yakın dayandı ama 3 kardeşiz hayvan gibi kullanıldı.
Araştıracağım hocam İnşallah iade başarılı olursa.

MH752 guzel kulaklik ama ekolayzer falan yapmaya gelmiyor stok halde begendin begendin yoksa at cope. Ekolayzer tepkisi cok kotu ek olarak surucusu epey gucsuz. MH752'nin surucusu 0.05W power rating degerine sahipken G PRO X gibi modeller 0.2W power rating degerine sahip yani neredeyse 4 kat daha guclu bir surucusu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,257
Üyeler
183,812
Son üye
Sterlin
Geri