Neler Yeni

Razer Blackshark v2 pro 2020 thx spatial audio nasıl kullanıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Synapse 3te iken thx spatial audio seçiyordum kullanıyordum ama ayar falan çekemiyordum. Synapse 4 geçtim thx spatial audio geçiş yapıyorum ama kaydetmiyor hep stereoya geçiyor. Şimdi thx spatial audio indirdim oda 14 gün deneme süresi verdi ama benim kulaklığım bunu desteklemiyor mu zaten?

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Keskin
Synapse 3, Synapse 4'e göre şu an için daha stabil çalışıyor ileride güncelleme aldıkça durum değişebilir. Thx Spatial Audio ise ücretli bir program ücretini verdikten sonra kulaklık farketmeksizin çalıştırabilirsin. Razer marka kulaklık aldığın için sana ücretsiz olarak kullanım hakkı tanınmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Synapse 3, Synapse 4'e göre şu an için daha stabil çalışıyor ileride güncelleme aldıkça durum değişebilir. Thx Spatial Audio ise ücretli bir program ücretini verdikten sonra kulaklık farketmeksizin çalıştırabilirsin.
Tamamda kulaklığın driverında thx spatial audio ya geçiş var fakat hiç fark yok arada synapse 3 ile formattan önce çalışıyordu mixer yoktu fakat ses değişiyordu. Kutu içerisinden aktive kodu da çıkmadı.

Top Bottom