Razer BlackShark V2 Pro (2023) 7.1 etkinleştirme sorunu

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,879
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BXLXZYXQ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 şu kulaklıgı kullanıyorum 7.1 ses destegine sahip normalde logitech steel series kullandım tavsiyeler üzerine aldım keşke almaz olaydım 7.1 ses destegi için kod istiyor seri numarası girince bu versiyonun destegi yok diyor
1753458743803.webp

şöyle bir şey çıkarmışlar buda kod istiyor bunuda alamıyorum bunu nasıl çözerim yada alternatif önerisi olan var mı iade etsem ben aldıgmda 7000 küsürdü şimdi olmuş 11 küsür

Razer, 7.1 surround ses özelliğini sadece bazı modellerde kendi yazılımıyla aktif edebiliyor. Diğer Razer modellerinde 7.1 desteği donanımsal olarak bulunsa bile, bu özelliği kullanmak için genellikle üçüncü parti yazılımlar gerekiyor. Razer BlackShark V2 Pro (2023) modeli de bu gruba dahil görünüyor. Bu nedenle, Microsoft Store üzerinden 'Dolby Atmos for Headphones' satın almanı öneririm. Ben aldığımda fiyatı yaklaşık 30 TL civarındaydı. Bu uygulama sayesinde daha kaliteli bir 7.1 deneyimi elde edebilirsin.

Razer, 7.1 surround ses özelliğini sadece bazı modellerde kendi yazılımıyla aktif edebiliyor. Diğer Razer modellerinde 7.1 desteği donanımsal olarak bulunsa bile, bu özelliği kullanmak için genellikle üçüncü parti yazılımlar gerekiyor. Razer BlackShark V2 Pro (2023) modeli de bu gruba dahil görünüyor. Bu nedenle, Microsoft Store üzerinden 'Dolby Atmos for Headphones' satın almanı öneririm. Ben aldığımda fiyatı yaklaşık 30 TL civarındaydı. Bu uygulama sayesinde daha kaliteli bir 7.1 deneyimi elde edebilirsin.
mikfronu kullanamıyorum bide bu uygulamanın tonla programı var işe yaramıyorsa sileyim bari

Ben de uzun süredir Razer kullanıyordum, şu anda da Razer setim var ama artık almamaya karar verdim çünkü Türkiye'de garantisi yok.
70 saat pil ömrü falan aldım daha yazılım desteği yok şuan aklımda satıp Steel series geçesiö var

Geçebilirsin aslında. ben de G Pro serisine geçmeyi düşünüyorum. Hem sorunsuz, hem yazılımı güzel, hem de Türkiye garantisi mükemmel.
Bende Kraken V3 HS var, kabloya takıldığım için kulaklık 3-4 kez yere düştü. Kulaklık pedini tutan yer önce çatladı, sonra tamamen kırıldı.
Razer’a yazdım, 'yurt dışında tanıdığın varsa ona gönder, o da bize iletsin' falan diyorlar.
Logitech ise direkt değişim yapıyor ya da yedek parçayı gönderiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,879
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri