Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro (2023) PCKolik 6.399TL

TheFaLcoN

80+ Bronze
Razer'ın V2 Pro ve Hyperspeed modellerinde THX açabiliyorsun kulaklıkla beraber ücretsiz geliyor diye biliyorum. Ses kasma olayını daha da iyileştiriyor. Zaten oyun için tasarlanmış modeller bunlar. Müzik performansı falan çok beklememek lazım. Mikrofon kalitesi Twitch yayıncıları gibi olmasın işimi görsün, kulaklıktan duyacağım alacağım ses daha önemli diyorsan Corsair HS80 Max'a yönelmeni öneririm. Ekolayzır vs. sesi inanılmaz kaliteli veriyor ama dediğim gibi mikrofonu böyle bir tık yapay metalik gibi bence gürültü engelleme özelliklerinden dolayı. Razer kadar berrak değil. Ama Razer'ın da işte HS80 Max kadar her konuda kaliteli ses vermiyor diye düşünüyorum.
Anladım bir o kadar oyunda çok önemlide olsa, müzik dinlemeyide çok severim umarım ses kalitesi bass tiz özellikleri doyurucu olur.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,941
İsim
Orkun
Anladım bir o kadar oyunda çok önemlide olsa, müzik dinlemeyide çok severim umarım ses kalitesi bass tiz özellikleri doyurucu olur.
Yani Blackshark V2 X direkt dümdüz ne 7.1 Surround yazılımıyla ne de THX ile hiçbirini kullanmadan %80 tatmin ediyor beni. Basslar düşük kaçıyor sadece. V2 Pro serinin en tepe modeli. İllaki daha iyidir. Detaylı ekolayzır özellikleri felan kendi zevkine göre ayarlarsın. Synapse programı biraz delirtiyormuş çökmeler falan oluyor diye duydum ama arada bir yaşanıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

thx beleş geliyorsa düşünülür bayağı başarılı geldi bana free kullanmıştım v2x ile bir süre
1737501260952.png

Direkt THX ibaresi yer alıyor ürünün tanıtım sayfasında Razer da, paralı olarak harici alınsa ona göre bilgi eklerlerdi. Tepe modeline de parayla satacak değillerdir herhalde.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
Yani Blackshark V2 X direkt dümdüz ne 7.1 Surround yazılımıyla ne de THX ile hiçbirini kullanmadan %80 tatmin ediyor beni. Basslar düşük kaçıyor sadece. V2 Pro serinin en tepe modeli. İllaki daha iyidir. Detaylı ekolayzır özellikleri felan kendi zevkine göre ayarlarsın. Synapse programı biraz delirtiyormuş çökmeler falan oluyor diye duydum ama arada bir yaşanıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Direkt THX ibaresi yer alıyor ürünün tanıtım sayfasında Razer da, paralı olarak harici alınsa ona göre bilgi eklerlerdi. Tepe modeline de parayla satacak değillerdir herhalde.
v2x bi kaç sorun yaşadım ilk sporunum sesin az olması sonradan jack girişi tarafından yırtıldı servis sıfırı ile değişim yaptı şimdi ise ses tekerleini sona getirince sol taraf artıyor sağ tarafın sesi azalıyor

KingDeViL

80+ Bronze

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,941
İsim
Orkun
v2x bi kaç sorun yaşadım ilk sporunum sesin az olması sonradan jack girişi tarafından yırtıldı servis sıfırı ile değişim yaptı şimdi ise ses tekerleini sona getirince sol taraf artıyor sağ tarafın sesi azalıyor
Ses tekerleğinde o kronik ya bende de aynı durum var. Ses desibel olarak biraz düşük kalıyor evet.

Top Bottom