Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro (2023) PCKolik 6.399TL

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
mehmet ali oğuz
Nasıl kulaklık ses kartı varmı yoksa bunda da thx satın almak gerekiyor mu. Blackshark v2x kullanıyorum kablosuz olarak arayıştayım :(

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
Nasıl kulaklık ses kartı varmı yoksa bunda da thx satın almak gerekiyor mu. Blackshark v2x kullanıyorum kablosuz olarak arayıştayım :(
v2x ses az ya umarım aynı sıkıntı bunda yoktur thx almıştım onceden

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
mehmet ali oğuz
v2x ses az ya umarım aynı sıkıntı bunda yoktur thx almıştım onceden
Bende thx ile kullandım v2x i cok fark etti. Ama 20 dolar vermek saçma geldi o yüzden sordum :9

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa
PCKolik İyzico ile çalışıyor, iki kampanya da aynı anda geçerliyse dediğin doğru o fiyatlara geliyor.
İyziconun kampanyalari genelde birleşiyor

Ek olarak iyziyoya başka kampanyası olan bir kart ekleyip öyle alırsanız
1300+ o kartın kampanyasinidakini de kazanirsiniz

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
Son düzenleme:

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kangal Kangaoğlu
23xd6rz8aepb1.jpg

Şurdan kırılma sorunu oluyormuş hyperx de de var bu durum ama tabi kullanıma da bağlı
Bende bu kulaklık var ve aynı yerden kırıldı, garantisi sağlam olsun diye amazondan almıştım direkt değiştirdiler ama yeni gönderilenin kırılmayacağının garantisi yok. Kısacası bir kulaklığa bu kadar para verip risk almaya gerek yok, aynı bütçede farklı kulaklıklara yönelmenizi öneririm.

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa
iyzico ile ödememmi lazım yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bir şey yapmam gerekiyormu
Kampanyaya katilam ve iyzico ile odeyi secmen yeterli ya iyzicoya bakiye at ya da kart ekleyerek iyzico üzerinden al

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
Uyelik açıp hesabınızı doğrulayın sonra kampanyalar kısmından katıla basin
onu yaptımda birsürü kampanya var
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyer kampanyada ise pckolik gözükmüyor

TheFaLcoN

80+ Bronze
ÖNEMLİ NOT: Mağazadan almak istiyorsanız siteden satın alıp gidip öyle alın yoksa iade edemezsiniz. Online satışta 14 gün iade hakkı var mağazadan yapılan satın alımda iade hakkı yok diyor PCKolik.
Piyasa da 7.5K'dan başlıyor.
İstanbul'da yaşıyorsanız Beşyol metrobüs durağında inince 10 dakika yürüme mesafesinde mağazaları.
Direkt mağazadan teslim alabilirsiniz. Çok fazla stokları yok 2 saat önce mağazadaydım bilginize.
Siyah
Beyaz

Fiyatına göre çok iyi kulaklık, menteşe sorunu var diye duydum temiz dikkatli kullanınca bir sorun çıkarma ihtimali olduğunu zannetmiyorum.
Blackshark serisi komple aynı iskelet üzerine kurulu. 3 Yıldır V2 X kullanıyorum bir sorun çıkmadı.
Bu sorunu var diyenler bence kendi hatalarından dolayı menteşeleri kırıldı. Sarı sitede 200-300TL ye 3D printer dan basılmış menteşe tamiri için aparat satıyorlar böyle sorun yaşarsanız diye bilgi geçeyim dedim.

Arkadaşlar alternatif olarak şunu da öneririm fiyat olarak daha uyguna geliyor, farkları mikrofonun çıkarılabilir olmaması ve kulağa değen kısım hariç diğer yerler kumaş değil, mikrofon kalitesi V2 Pro ya göre bir tık aşağıda. 8K Hz dongle ile bağlanıyor ve gecikmesi V2 Pro dan daha düşük. Ama bu seride en tepe model bildiğim kadarıyla V2 Pro yanlışım yoksa. (Blackshark V2 X'in direkt olarak kablosuz versiyonu gibi düşünün ama V2 X den daha kaliteli)

Beyazı 2023 yazmıyor 2023 olduğundan emin misiniz ?

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ege
Son düzenleme:
Top Bottom