🔥İndirim Razer Blackshark V2 PRO 2349 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Fiyatı akakçede 4000 TL civarında baktığın zaman çok iyi fiyat ama değer mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirebilir. @Mert Özkaya

Nedendir bilmiyorum ama bunu kullananlar mikrofonunu beğenmiyor.

Pek iyi değil daha iyi kulaklıklar bulunabilir o fiyata. Mesela steelseries arctis 1 wireless'ın Bass, mid ve tiz özellikleri daha iyi görünüyor incelemede.

Arc 1 wireless samsundaki mediamarkta 1700 tl falan hocam diger yerlerde de oyle olabilir

güzel kulaklık fakat benim kulaklığımdan iyi değil. İhtiyacım olsa değerlendirirdim.

Nedendir bilmiyorum ama bunu kullananlar mikrofonunu beğenmiyor.
Evet mikrofonu pek iyi değil biraz boğuk veriyor gibi. İncelemede gösterdiğim yerden mikrofona ait bir ses dosyası var. Merak ediyorsan bir dinle.

Screenshot_1.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arc 1 wireless samsundaki mediamarkta 1700 TL falan hocam diger yerlerde de oyle olabilir
Ben Logitech G733 wireless kullanıyorum, incelemeye göre aynı gibiler. 1700TL ise çok iyi fiyat, G733'e baktım 2900TL. Bu siteyi bilseydim daha önceden inceleyip Logitech G733 alacağıma Steelseries arctis 1 wireless alırdım.

Son düzenleme:
Fiyatı akakçede 4000 TL civarında baktığın zaman çok iyi fiyat ama değer mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirebilir. @Mert Özkaya

Hocam steelseries Arctis 5 daha performanslı ve akakçe de 2100 lira civarında bulunabiliyor.
Linki buraya bıraktım. İncelersin istersen.

Hocam steelseries Arctis 5 daha performanslı ve akakçe de 2100 lira civarında bulunabiliyor.
Linki buraya bıraktım. İncelersin istersen.
Bu daha iyi ama kablolu. Kablosuz bir kulaklığın tam karşılığı sayılır mı bilmem.

Evet mikrofonu pek iyi değil biraz boğuk veriyor gibi. İncelemede gösterdiğim yerden mikrofona ait bir ses dosyası var. Merak ediyorsan bir dinle.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Logitech G733 wireless kullanıyorum, incelemeye göre aynı gibiler. 1700TL ise çok iyi fiyat, G733'e baktım 2900TL. Bu siteyi bilseydim daha önceden inceleyip Logitech G733 alacağıma Steelseries arctis 1 wireless alırdım.

İncelemeye göre SS arctis 1 çok önde. Sesleri ayırt edemedim telefondan. Ama kullananların yorumlarına göre iyi değil. İncelemede öyle diyor zaten. Ben bütçeden dolayı baracuda x düşünüyorum. Prime günlerini bekliyorum inşallah uyguna güzel cihazlar düşer.

Arc 1 wireless samsundaki mediamarkta 1700 TL falan hocam diger yerlerde de oyle olabilir
Her siteye güvenmemek lazım. Arctic 1 mobile yönelik bir kulaklık ve giriş seviyesi bir ses kalitesine sahip.
Blackshark V2 dediğimiz kulaklık Could II ile kapışabilecek bir kulaklık.
Yani dolaylı yoldan diyorsun ki arctic 1 ile could II aynı kalitede?.D

Bu daha iyi ama kablolu. Kablosuz bir kulaklığın tam karşılığı sayılır mı bilmem.
Hocam bence kablosuz kulaklığın kabloluya göre tek avantajı bilgisayardan kalkıp mutfakta yemek hazırlarken de müzik dinleyebilmek ve arkadaşlarla sohbete devam edebilmek gibi geliyor. Ha tabii bu diğer tüm avantajlarını hiçe sayar mı sanmam ama yani fiyatlandırma konusunda Türkiye'de olup kablolu kullanmak daha mantıklı geliyor. Örneğin 7.1 i kablolu daha iyi iletiyor ki çoğu oyuncu dostu firma 7.1 kullanmanız için özel kablolu kontrolcü üretiyor. Hani eğer bütçe 2500 civarı ise kablosuza gitmek mantıksız gibi geliyor. Bütçe 4500 civarı olsaydı mesela direk arctis 9 wireless ürününü media mark sitesinden linklerdim. Aslında biraz da bütçe tarafını düşünmek lazım.

Her siteye güvenmemek lazım. Arctic 1 mobile yönelik bir kulaklık ve giriş seviyesi bir ses kalitesine sahip.
Peki kime neye güvenelim o kadar ayrıntılı incelemesini yapmışlar. Ayrıca 1 tane kulaklık değil yüzlerce kulaklığın ayrıntılı incelemesi var sitede.

Doğal ses kalitesi daha iyi görünüyor. Bass, mid ve tizler Blackshark V2 PRO'ya göre daha iyi görünüyor.

https://www.rtings.com/headphones/t...o-wireless/5455/18403?usage=19&threshold=0.02

Screenshot_1.jpg

Banada garip geldi. Baracuda x hakkında bilginiz varmi. Media Markt ta 1199 TL.
Maalesef fiyatı artmış 😔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,957
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri