🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

Xbox için olanı mı alınmalı yoksa playstation için olan mı

bende 3050'ye barracuda almıştım yarın gelecek ve iade edeceğim. onun yerine bunu aldım. detaylı analizim şu şekilde: xbox için olan hem xbox hem pc hem ps5 de çalışıyor. Sayfasındaki görüntü şu şekilde:
1762899969340.webp

kaynak: https://www.razer.com/console-headsets/razer-blackshark-v2-pro-for-playstation-xbox?page=tech-specs

Ayrıca xbox olan için pc deyken microsoft store dan "Razer Audio Setup for Xbox" indirip cihazı xbox moduna alıp ayar yapıp kaydedebiliyoruz.
kaynak:

Yani bu bilgiler ışığında cihazda tek dezavantaj THX olmaması kalıyor geriye ki çoğu kişi THX in kötüleştirdiğini söylemiş sesi.

aynı sorunu yaşıyorum şu kampanya döneminlerinde batırıyorlar 1 yıl sorunsuzdu yine bozuldu hane halkı cart curt diyor iptal ediyor hizmetlere bağlanıyorsun 24 saat sonra açılacak diyor açılmıyor altı üstü 1 klavye almayı denedim toplu alımda yapmadım
Alıntıyı görüntüle
Bu nasıl düzelecek hocam ya şu an amazondan hiç alışveriş yapamıyorum, aynı mail bana da geliyor

Kıyaslanamaz bile hocam razer sürücü ve mikrofon kalitesi olarak çok üst seviyelerde ps sürümü pc de çalışır eq ayarı için telefona bağlayıp yapabilirsin zaten bi kere yapınca ihtiyacın olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blackshark çok daha iyi

o tam öyle değil.
bende ikisi de var. pc versiyonları hatta hyperspeed wireless de var.
muhtemelen mikrofonu çok daha iyi hatta barracuda da mikrofon yok diyelim o kadar kötü deniyor. ben mikrofonları kullanmıyorum.
blackshark ise en iyi mikroıfonlardan birisine sahip deniyor.
ben profesyonel oyuncu değilim ses kasma nedir bilmem. blacksharklar çok rahat ama pro versiyonu gerçekten ekstra bir rahat.
hepsi oyunda aşağı yukarı aynı. ben 3 -4 oyun oynadım.
müzik ve film de ise barracuda(x değil hakiki barracuda)
blacksharklarımdan daha iyi:) hatta iddia ediyorum düz barracuda nın sesi çoğu ben üst seviye müzik kulaklığıyım diyen kulaklıktan iyi.

3500 liraya pro alabilme şansınız var alın.

ekstra not 1 hafta şarj etmeden kullanırsınız bu 3 kulaklığı pilleri bitmiyor duracell ayısı gibiler.

bende 3050'ye barracuda almıştım yarın gelecek ve iade edeceğim. onun yerine bunu aldım. detaylı analizim şu şekilde: xbox için olan hem xbox hem pc hem ps5 de çalışıyor. Sayfasındaki görüntü şu şekilde: Alıntıyı görüntüle
kaynak: https://www.razer.com/console-headsets/razer-blackshark-v2-pro-for-playstation-xbox?page=tech-specs

Ayrıca xbox olan için pc deyken microsoft store dan "Razer Audio Setup for Xbox" indirip cihazı xbox moduna alıp ayar yapıp kaydedebiliyoruz.
kaynak:

Yani bu bilgiler ışığında cihazda tek dezavantaj THX olmaması kalıyor geriye ki çoğu kişi THX in kötüleştirdiğini söylemiş sesi.

hayır kötüleştirmiyor aksine çok keyifli single pşayer deneyimi sunuyor
THX açık indiana jones oynadım 3 boyutlu ses mükemmeldi. THX en azından razer kulaklıklarda dolby atmostan daha iyi.
bizzat 3 razer kulaklığımda denedim ... THX ve ücretli dolby atmos var bende.

Thx razer'ın en iyi yazılımı Barracuda x'e seviye atlatıyor. Bu cihazı kötüleştirdiğini burdaki bir kişiden başka söyleyen var mı? Forumlarda BlacksharK Hyperspeed'in bu cihaza göre daha dengeli performansa sahip olduğu söyleniyor. En azından pc versiyonu ve fiyatı da yakın.

o tam öyle değil.
bende ikisi de var. pc versiyonları hatta hyperspeed wireless de var.
muhtemelen mikrofonu çok daha iyi hatta barracuda da mikrofon yok diyelim o kadar kötü deniyor. ben mikrofonları kullanmıyorum.
blackshark ise en iyi mikroıfonlardan birisine sahip deniyor.
ben profesyonel oyuncu değilim ses kasma nedir bilmem. blacksharklar çok rahat ama pro versiyonu gerçekten ekstra bir rahat.
hepsi oyunda aşağı yukarı aynı. ben 3 -4 oyun oynadım.
müzik ve film de ise barracuda(x değil hakiki barracuda)
blacksharklarımdan daha iyi:) hatta iddia ediyorum düz barracuda nın sesi çoğu ben üst seviye müzik kulaklığıyım diyen kulaklıktan iyi.

3500 liraya pro alabilme şansınız var alın.

ekstra not 1 hafta şarj etmeden kullanırsınız bu 3 kulaklığı pilleri bitmiyor duracell ayısı gibiler.

hayır kötüleştirmiyor aksine çok keyifli single pşayer deneyimi sunuyor
THX açık indiana jones oynadım 3 boyutlu ses mükemmeldi. THX en azından razer kulaklıklarda dolby atmostan daha iyi.
bizzat 3 razer kulaklığımda denedim ... THX ve ücretli dolby atmos var bende.
ben 2k ya aldım barrucayı o yüzden bu yorumu gördükten sonra pişmalık yaşamadım :D

Kulaklığın menteşe kısmında kronik sıkıntısı olduğu ve belli bir süre sonra kırıldığından bahsediliyor. Bu durum biraz kafamı karıştırdı. Asus'un yeni çıkarmış olduğu Asus ROG Pelta ürünü ile Razer Blackshark V2 Pro arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirler

kesinlikle önermem bana kalırsa THX özelliği bu kulaklıkta açılmalı çok iyi iş yapıyor az daha koyup normal 2023 olanını alın veya baraccuda alın

kesinlikle önermem bana kalırsa THX özelliği bu kulaklıkta açılmalı çok iyi iş yapıyor az daha koyup normal 2023 olanını alın veya baraccuda alın
Hocam hangisini önermezsiniz. Rog Pelta konudaki kulaklıklardan daha pahalı zaten. Bir de Razer Blackshark V2 Pro için ps mi almak lazım yoksa pc mi

Hocam hangisini önermezsiniz. Rog Pelta konudaki kulaklıklardan daha pahalı zaten. Bir de Razer Blackshark V2 Pro için ps mi almak lazım yoksa pc mi
bu kulaklığı alacak olanlar önceden thx kullandılarsa ikilemde kalmazlar ama kullanmayanlara sanırsam barracuda x diyeceğim veya bir şekilde thx deneyimleyip baksınlar güzel değilse kullanmayacaklarsa bunu alsınlar

veya iade etme seçeneği varsa alıp denesin herkes fiyat baya ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri