🔥İndirim Razer BlackShark V2 Pro for PlayStation (2024) 🔥3.790₺🔥

pc uyumlulugu var mı
Screenshot_1.webp

PC de yazılım ayarı yok yazılım ayarsız tam verim alınamaz malesef
EQ ayarı yapılmıyor ama Type-C girişi olan her cihazda çalışır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer yazılımı bana karışık geliyor.

telefondan yapılıyor diyorlardı, orasıda mı kısıtlı
Telefondan yapılıyor da Bluetooth modunda PC ye bağlayınca yine default ayarda kalacak mobil için düşünüyorsan sıkıntı yok ama razer audio tüm fonksiyonlar çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında ürün yurtdışında PC versiyonuyla aynı fiyat cikalıda 1 yıl olmuş isteseler basit bir güncelleme ile PC fonksiyonlarının hepsini açarlar fiyat farkı olsa anlarım ama oda yok pazarlama stratejisi diye düşünüyorum

beyler kulaklık lazım bu fiyatlarda alınır mı kablosuz olmalı ama
Mobil uygulama üzerinden gamıng mod aciliyormus ancak PC versiyonu synapse de çalışmıyor CS 2 örnek Rekabetçi Thx modu var acamiyorsun ne kadar fark ediyor bir bilgi yok olsa direk sipariş ver derim donanım olarak PC versiyonuyla birebir aynı yazılım tarafinda sıkıntı var aslında kulaklık 199 USD çok iyi fiyat yani.

Son düzenleme:
Mobil uygulama üzerinden gamıng mod aciliyormus ancak PC versiyonu synapse de çalışmıyor CS 2 örnek Rekabetçi Thx modu var acamiyorsun ne kadar fark ediyor bir bilgi yok olsa direk sipariş ver derim donanım olarak PC versiyonuyla birebir aynı yazılın tarafinda sıkıntı var aslında kulaklık 199 USD çok iyi fiyat yani.
eğer böyle çok abartılacak bir farkı yoksa almayı düşünüyorum çünkü bu fiyatlarda kablosuz kulaklık zor cidden

Geri