Neler Yeni

Razer BlackShark V2 Pro sesin tamamen kapanmama sorunu

xspinoza

80+
Halihazırda kullandığım BlackShark V2 Pro kulaklığımda bugün farkettiğim bir problemden bahsetmek istiyorum. Kulaklığın üstündeki ses açma ve kısma yuvarlağını kapattığımda dahi tamamen kapanmıyor, ses geliyor. Gelen ses çok az düzeyde değil tahminimce %10 civarında bir ses geliyor. Öncesinde böyle bir sorun mevcut değildi. Bu problemi yaşayan var mıdır? Çözüm için ne yapmam gerekiyor?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
hocam bende blackshark v2x var. Bende açıkçası v2x olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum. Bende de mevcut. Kapatmak istiyorsan klavyedeki kısayoldan kapatman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende blackshark v2x var. Bende açıkçası v2x olduğu için böyle olduğunu düşünüyordum. Bende de mevcut. Kapatmak istiyorsan klavyedeki kısayoldan kapatman lazım.
ya da bir çılgınlık yapıp masaüstünden de kapatabilirsin. Ama ilki tek harekette bitiyor, üşengeç olduğumdan ilki tavsiyem.

xspinoza

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da bir çılgınlık yapıp masaüstünden de kapatabilirsin. Ama ilki tek harekette bitiyor, üşengeç olduğumdan ilki tavsiyem.
Garip ve olmaması gereken bir şey sonuçta bu olay. Odaya biri girdiğinde direkt kulaklıktan sesi kapatıp konuşabiliyordum,şuan tam anlamıyla rahat değil. Bakalım nasıl çözeceğiz.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Garip ve olmaması gereken bir şey sonuçta bu olay. Odaya biri girdiğinde direkt kulaklıktan sesi kapatıp konuşabiliyordum,şuan tam anlamıyla rahat değil. Bakalım nasıl çözeceğiz.
evet bende aynı şekilde düşünüyorum. Ama sesi düşükte kullandığım için daha düşük geliyor ses. Değişik bir cihaz :kedi::kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,178
Üyeler
167,268
Son üye
dmryskuup
Top Bottom