🔥İndirim Razer Blackshark v2 USB 650 TL !

Hocam logitech g pro 950-1000tl aralığını görüyor mu ya ondan da alabilirim.
fiyatı uygun bunu da alabilirsin. Ben BBL ile KFR turnuvasında bu kulaklıkları görmüştüm ama memnun muydular bilemiyorum. BBL oyuncularında HyperX Cloud2 Wireless veya Logitech G PRO Wireless kullanıyorlardı sponsor oldukları için. Bence 650TL fıstık gibi kulaklık ses yüksekliğini ve kalitesini THX olduğunu düşünürsek baya yüksektir diye düşünüyorum.

Cloud Alpha S'den iyi bir kulaklık değildir herhalde bu?
Çok övülüyor da.

İlginç, ben tasarımını beğendim şahsen.
Zevkler ve renkler sonuçta. Arkadaşıma aldırdım umarım beğenir. C2 den geçti 7 senedir C2 kullanıyor kesin beğenir.

Zevkler ve renkler sonuçta. Arkadaşıma aldırdım umarım beğenir. C2 den geçti 7 senedir C2 kullanıyor kesin beğenir.
Bende 3 seneden fazladır c2 kullanıyorum. Abime verdim kulaklığı, kendime uygun kulaklık arıyorum. Cloud 2 aldığım zaman 650 falandı şimdi min 800'lerde. Tekrar cloud mu alsam yoksa farklı bir şey mi denesem ona karar veremedim.

Bende 3 seneden fazladır c2 kullanıyorum. Abime verdim kulaklığı, kendime uygun kulaklık arıyorum. Cloud 2 aldığım zaman 650 falandı şimdi min 800'lerde. Tekrar cloud mu alsam yoksa farklı bir şey mi denesem ona karar veremedim.
Bence dene beğenmezsen iadeke sonra C2 ye dönersin ama razer ın bu ürünü başarılı bence.

Geri