🔥İndirim Razer Blackshark v2 USB 650 TL !

Flamesa

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,431

Son düzenleme:
V2x zaten 600tl demeye geliyordum v2 miş. Güzel fiyat.

Cloud 2 almayı düşünüyordum en ucuz 800 tl gördüm. Bu kulaklık nasıl, c2'den daha iyi midir?

Cloud 2 almayı düşünüyordum en ucuz 800 TL gördüm. Bu kulaklık nasıl, c2'den daha iyi midir?
Denk ve daha iyi olduğu düşünüyorum. Güncel olması da ayrı sadece tasarım olarak kötü bence.

Corsair void elite almayı düşünüyordum alınır mı ?

Cloud 2 almayı düşünüyordum en ucuz 800 TL gördüm. Bu kulaklık nasıl, c2'den daha iyi midir?
Cloud 2 deneyimlemedim fakat Blackshark v2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. İncelemeyide ekliyeyim :
Corsair void elite almayı düşünüyordum alınır mı ?
Blackshark v2 daha iyi void eliteden.

Cloud2 den 3 artısı var 1. yazılım desteği. 2. 7.1 kalitesi daha iyi ve daha doğru diye biliyorum. 3. Mikrofon kalitesi. Bence bu fiyata kaçmaz!

Hocam o demirlerinde bükülme kırılam olma şansı var mı baya ince gibi. Logitech Pro X da alabilirm hangisini alsam ?

Son düzenleme:
Hocam o demirlerinde bükülme kırılam olma şansı var mı baya ince gibi. Logitech G Pro da alabilirm hangisini alsam ?
Bükülme şansı yokta kırılma şansı var kulaklığı hor kullanıyorsanız. Ben G pro yerine Blackshark tercih etmiştim rahatlığı yüzünden.

Hocam o demirlerinde bükülme kırılam olma şansı var mı baya ince gibi. Logitech G Pro da alabilirm hangisini alsam ?
F/P olarak bu daha iyi şuan 650TL düşündüğümüzde menteşeleri benimde korktuğum yönü ama çoğu insan onun bir eksisini görememiş kulaklığı atmazsan veya zorlayarak 360 derece kendi etrafında bükmezsen bir şey olmaz germe açma yapılır ama rahatlıkla.

Geri