Neler Yeni

razer blackshark v2 x 970 tl alınır mı?

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Arda Yılmaz
bu kulaklığı aktif olarak kullanan biri olarak söyleyim güzel kulaklık aldığına pişman etmez
ama aynı fiyat olsaydı cloud 2 alırdım aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum alırken de aynısını düşünüyorum şuan da da
v2x almandan yanayım
tamamdır hocam teşekkür ederim rahatlığı felan iyi mi? deri değil diye biliyorum o yüzden alıcağımda

kerim4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
kerim kanpalta
tamamdır hocam teşekkür ederim rahatlığı felan iyi mi? deri değil diye biliyorum o yüzden alıcağımda
rahatlığını da beğeniyorum gözlükle bile rahat ediyorum ama çoğu kulaklık gibi uzun kullanımda terleme yapıyor

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Arda Yılmaz
rahatlığını da beğeniyorum gözlükle bile rahat ediyorum ama çoğu kulaklık gibi uzun kullanımda terleme yapıyor
anladım deri değil diye terleme yapmaz diye düşünmüştüm

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
ses kartı ne işe yarıyor tam bilmiyorum olmasa ne olur?
knk kraken tournoumentte ses kartı var mesela. thx spatial audio diye bir şey araştırırsan birazcık anlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,164
İsim
Burak Karadağ
memnun musun nasıl güzel mi ? ses kalitesi, rahatlığı, mikrofnu felan bi beğenmediğin yönü var mı?
Hiç bir sıkıntı yok ve gerçekten harika bir kulaklık. Ses kalitesi çok iyi hele ki mikrofonu süper. Dip ses sıfır. Güzel bir kulaklık tek sıkıntı: Fiyat pahallanmış be aga

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Arda Yılmaz
Hiç bir sıkıntı yok ve gerçekten harika bir kulaklık. Ses kalitesi çok iyi hele ki mikrofonu süper. Dip ses sıfır. Güzel bir kulaklık tek sıkıntı: Fiyat pahallanmış be aga
1k bütçen olsa yine alır mıydın aga

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Pahalanmayan tek şey amd ürünleri. Herşeye zam geliyor, fiyatlar uçuyor

Top Bottom