kötüden kastın nedir biraz açıklayabilir misin yankılı mı boğuk mu az mı mesela ve discord nickini bırak istersen konuda dursunBeyler bir türlü çözemedim discorddan falan yardımcı olabilecek var mı ?
anlatamayacağım bir şey. MrHakkı#7164kötüden kastın nedir biraz açıklayabilir misin yankılı mı boğuk mu az mı mesela ve discord nickini bırak istersen konuda dursun
istek attım bir bakar mısın sese bakacağım yardımcı olabileceğim bir şey iseanlatamayacağım bir şey. MrHakkı#7164
o kulaklığım mikrofonu zaten kötü diye biliyorum ben ?Beyler bir türlü çözemedim discorddan falan yardımcı olabilecek var mı ?
399Fiyatı ne kadardı?
Ucuzda değilmiş ama acaba ayarlanmayan vs bir şey mi oldu acaba gözden kaçan?Razer'ı hiç kullanmadım iyi bilirim şahsen. Bu fiyatı görünce 480 TL Asus TUF H3 aldığımda içime bir karamsarlık çökmedi değildi ama şuanki olay ürün kaynaklıysa adınıza üzüldüm.
399 tl bence çok iyi bir fiyat en ucuz 880 liraya satıyorlardı. ayrıca mikrofon çıkabiliyor diye biliyorum.Ucuzda değilmiş ama acaba ayarlanmayan vs bir şey mi oldu acaba gözden kaçan?Razer'ı hiç kullanmadım iyi bilirim şahsen. Bu fiyatı görünce 480 TL Asus TUF H3 aldığımda içime bir karamsarlık çökmedi değildi ama şuanki olay ürün kaynaklıysa adınıza üzüldüm.