Neler Yeni

Yardım Razer Blackshark V2 X alınır mı?

ziploc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AHMET
İyi günler. Zamanında H2230D modelini almıştım ve yaklaşık 2 ay boyunca kullandım, ancak artık kafama küçük gelmeye başladı. Bazı tavsiyeler üzerine Razer Blackshark V2 X almaya karar verdim. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar varsa, büyük kafa yapısına uygun olup olmadığını ve alınmaya değer olup olmadığını paylaşabilir mi?

FurkanIIy

80+ Bronze
Mikrofon kalitesi çok iyi değil ama ses kalitesi güzel.

LastSiege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kerem
İyi günler. Zamanında H2230D modelini almıştım ve yaklaşık 2 ay boyunca kullandım, ancak artık kafama küçük gelmeye başladı. Bazı tavsiyeler üzerine Razer Blackshark V2 X almaya karar verdim. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar varsa, büyük kafa yapısına uygun olup olmadığını ve alınmaya değer olup olmadığını paylaşabilir mi?
1.5 yıldır kullanıyorum. Mükemmel bir kulaklık pedleri çok rahat büyük olması güzel bence. Basslar biraz ön planda izler biraz az. Mikrofonu gayet iyi.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,402
İsim
kadir
Öneren de çok pişman olan da çok.
Ben tercih etmezdim.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
barracuda x 2022 wireless satıldı dün. 1990 tl ye keşke yetişseydin

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
V2 kullanıyorum v2x daha düşük model ben v2 den çok memnunum alabiliyorsan ikinci el v2 al bence temiz kullanılmış aynı fiyata gelir

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n
V2 kullandım şuan v2 pro kullanıyorum v2 mükemmel bi kulaklık x olanı denemedim bilgim yok razer kulaklık konusunda çok iyi

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Özgür Pınarbaşı
1.5 yıldır kullanıyorum. Mükemmel bir kulaklık pedleri çok rahat büyük olması güzel bence. Basslar biraz ön planda izler biraz az. Mikrofonu gayet iyi.
Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama kulaklığı sesli bir ortamda kullanmak mecburiyetindeyim mikrofonu arkadaki gürültüyü güzel engelleyebiliyormu arctis nova 1 düşünüyordum ama çok fazla kötüleyen var.

Koidye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert
Bende aynı ürünü almayı düşünüyorum ama malzeme kalitesi nasıldır acaba kulaklığı iki demir telin tutması bir kafamı karıştırdı ve kabloları sağlam mı çok kıvrılıyor mu acaba

Top Bottom