Neler Yeni

Razer Blackshark v2 x ses sekme sorunu

Keinz

80+
kulaklığı yeni aldım yaklaşık 4 gündür kullanıyorum memnunum ama nedense arkadaşlarım çok ses sektiğini söylüyor bir video izlediğim zaman vesaire benden çok duyduklarını söylüyorlar bunun bir çözümü var mı, kulaklıkla mı alakalı, yoksa pc içinden çözülebilir mi yazarsanız sevinirim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Ahmet Şeker
discord ayarlardan gürültü engellemeyi açabilirsiniz veya yazılımında var mı bilmiyorum oradan açabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
discordda gürültü engelleme ve krisp açık yinede sekiyor yazılımına bir göz atıcağım
hocam aynısı bendede var aynı sorunu yaşıyorum 2 gün oldu ve bende ses kısıklığı ,yankı,boğuk ve cızırtılı da geldiğini söylediler yarın iade etmeyi deneyeceğim

Keinz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynısı bendede var aynı sorunu yaşıyorum 2 gün oldu ve bende ses kısıklığı ,yankı,boğuk ve cızırtılı da geldiğini söylediler yarın iade etmeyi deneyeceğim
ben arkadaşlarıma sorduğumda ses sekmesi dışında bir sorun olmadığını söylediler, o yüzden sadece çözümüne bakıyorum

Gösh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan Şentürk
Düzeldi mi acaba sorununuz ben uygulaması için 880 lira para verdim discordda sesler aşırı sekiyor bir şey izlerken ve yayın açtım dün hem ses micten hemde yayından geliyordu dcden mici kapatmama rağmen sesimi net duyuyorlardı ne yaptıysam çözemedim ek ses kartı aldım oda işe yaramad

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,835
Üyeler
171,105
Son üye
saatseverinsan
Top Bottom