Neler Yeni

Yardım Razer Blackshark v2 x VS Rampage Drop Plus VS Havit H2002D

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Sizce bunlardan hangisi mantıklı olur yardım lütfen? Yüksek ses ve mikrofon önemli.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
tabi razer soru mu buda

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O iki kulaklıkta çok fazla önerilmiş nedense bilmiyorum bu arada jak girişli olduğu için ses az verebilir mi razer kararsız kaldım.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Öncelikle neden bu 3 ü arasında kaldınız anlamadım. birinin fiyatı Razein yarısı biri de Razerin 3 te 1 i fiyatında.Genelde fiyat olarak yakın bilinen markalar arasında arada kalınır.
Razer hyperclear mikrofon teknolojisini kullanan tek kullaklıktır. Pasif gürültü engelleyicisi vardır. Titanyum 50mm sürücü kullanıyor. 12hz düşük frekans iletim kalitesi mevcut. Ayrıca malzeme kalitesi çok daha iyi.

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Öncelikle neden bu 3 ü arasında kaldınız anlamadım. birinin fiyatı Razein yarısı biri de Razerin 3 te 1 i fiyatında.Genelde fiyat olarak yakın bilinen markalar arasında arada kalınır.
Razer hyperclear mikrofon teknolojisini kullanan tek kullaklıktır. Pasif gürültü engelleyicisi vardır. Titanyum 50mm sürücü kullanıyor. 12hz düşük frekans iletim kalitesi mevcut. Ayrıca malzeme kalitesi çok daha iyi.
Dediğim gibi yüksek ses ve mikrofon kalitesi önemli, havit ucuz olabilir ama testlerini incelerseniz ses kalitesinin muazzam olduğunu görebilirsiniz ayrıca, Razer da gürültü engelleyici falan var demişsiniz ama bir sürü konu gördüm arka plan sesini karşıya veriyormuş.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Dediğim gibi yüksek ses ve mikrofon kalitesi önemli, havit ucuz olabilir ama testlerini incelerseniz ses kalitesinin muazzam olduğunu görebilirsiniz ayrıca, Razer da gürültü engelleyici falan var demişsiniz ama bir sürü konu gördüm arka plan sesini karşıya veriyormuş.
Yine bir v2x sorusu hocam forumda v2x ses sorunu yada mikrofon sorunu yazın neden almamanız gerektiğini görürsünüz. Bütçeniz varsa v2 olanını alın bütçe kısıtlıysa gamepowera bakabilirsin

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Yine bir v2x sorusu hocam forumda v2x ses sorunu yada mikrofon sorunu yazın neden almamanız gerektiğini görürsünüz. Bütçeniz varsa v2 olanını alın bütçe kısıtlıysa gamepowera bakabilirsin
Çok anlamıyorum hocam ama dediğiniz gibi sorun yaşayanlar olmuş görünce sorayim dedim yine de sizin onerebileceginiz var mi? Ayrıca gamepower da pek önerilmiyor 😄

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Uzun süre v2x ve drop plus kullanmış biri olarak v2x daha iyi. Havit i bilmiyorum

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Uzun süre v2x ve drop plus kullanmış biri olarak v2x daha iyi. Havit i bilmiyorum
Peki ses yüksekliği konusunda ne diyorsunuz hocam? Kulaklığı takmadan video veya film izleyecek kadar ses verebiliyor mu?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Çok anlamıyorum hocam ama dediğiniz gibi sorun yaşayanlar olmuş görünce sorayim dedim yine de sizin onerebileceginiz var mi? Ayrıca gamepower da pek önerilmiyor 😄
Gamepower satıldığı fiyata göre iyidir. Ses ve mikrofon konusunda seni üzmez. Abdullahın incelediği model vardı ona bakablirsin. Razerin V2 modeline bakabilirsin daha iyi diye biliyorum

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Peki ses yüksekliği konusunda ne diyorsunuz hocam? Kulaklığı takmadan video veya film izleyecek kadar ses verebiliyor mu?
İşte v2x in tek eksiği bu diyebilirim sesi drop plus a göre baha az beni rahatsız etmedi bu durum rahat film izlenilir. Bu arada karşılaştırmalara bunu eklesen iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,614
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom