drive.google.com
Hocam konu için teşekkürler, emeğine sağlık. 2023 yılından beri V2 X kullanıyorum. Söylemiş olduğun tavsiyeleri uygulayacağımSes kartınız iyi değilse almayın. Kesinlikle ₺2000 civarı bir kulaklık değil. En fazla döviz ve markadan dolayı ₺1500 verilebilir. Jak bir kulaklık olduğundan ses boğuk ve şiddeti yetersiz gelir. Bağlantıda önerdiğim ayar ile bir miktar kullanılsa da yine yetersiz.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirmeyi de pek anlamıyorum.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini anlatacağım. Bunun için...
- darktower
- Cevaplar: 3
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Mikrofonunu denemedim. Kötü olacağını sanmıyorum. Ama kulak pedi hariç genel kalitesi de çok düşük. Düşürseniz kırılacak bir omurgası ve hasar görürse yırtılmaya müsait plastik bir kablosu var. Malzeme kalitesi ped hariç bayağı düşük. Tamamen fiyatı döviz ve marka algısından şişmiş bir ürün. İnsanlar Razer markasına güvenerek alıyor. Ama o fiyatları tekrardan belirteyim hak etmiyor.
Bütçeniz ₺2000 altı diye tahmin ediyorum H2002P öneririm çok daha iyi.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sürücüsü ve ayar önerisi olan videoyu da bırakayım.
Common driver for 108B Gaming Headsets.zip
drive.google.com
Bütçeniz varsa bu jak kulaklıklar için ses kartı da öneririm.Hocam konu için teşekkürler, emeğine sağlık. 2023 yılından beri V2 X kullanıyorum. Söylemiş olduğun tavsiyeleri uygulayacağım
hocam sıkıntısı ne v2 hyperspeed siparişi verdim 4500tl ye x olmayanKronik sıkıntılı kulaklık alınmaz kendimde kullandım 1 yıldan fazla.
İçerisinde hem mikrofon hem kulaklık için girişi geliyor. Kulaklıktan çıkan kısmı tek, o tek kısım y kablosu gibi ama daha uzununa bağlanıyor. Çok eskiden aldıysan belki öyle gelmiştir.Razer v2 x Kulaklığı yeni aldım 2 hafta oldu Kalitesi iyi ama tek jak girişi var sadece kulaklığı çalıştırabildim mikrofonu çalıştıramadım onun içinde jak çoğaltıcı aldım mikrofonda kulaklıkta çalışıyo 2 bin tl ye almıştım Güzel yani
Anlıyorsanız banada forumda yardımcı olur musunuz kimse dönmediBütçeniz varsa bu jak kulaklıklar için ses kartı da öneririm.
Ses Kartları ve Mikserler
wraithesports.com
Ben ₺1800 olanından almıştım, Razer BlackShark V2 X bayağı şahlandırıyor. Ama stoğu bitmiş, pro olanlardan birini alıp ileriye yönelik de elinizde tutabilirsiniz. Stüdyo kulaklığı falana geçerseniz çok faydasını görürsünüz.
Bu arada ayar konusunda FxSound hariç hem Realtek ses sürücüsünü yüklemenizi ve ekolayzer ayarını yapmanızı hem de EQ APO yüıklemenizi öneririm. EQ APO ses şiddetini rahatça artırmanızı sağlıyor. EQ APO yüklenince gürültü dengeleme efekti kayboluyor bu arada, onunla düzgün çalışmadığından kapatıyor ve gizliyor diyelim.
Profilinize giremiyorum, konu bağlantısını atarsanız yardımcı olayım.Anlıyorsanız banada forumda yardımcı olur musunuz kimse dönmedi