Mikrofonda realtek olmuyor yapsamda kulaklıktan ses gelmiyor bu seferAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde seçili olmalı
Mikrofon ve kulaklık girişini yanlış mı taktın yoksa 3.5m jak ile mi kullanıyorsun?Mikrofonda realtek olmuyor yapsamda kulaklıktan ses gelmiyor bu sefer
3.5m jak kullanıyorum takmasamda olur muMikrofon ve kulaklık girişini yanlış mı taktın yoksa 3.5m jak ile mi kullanıyorsun?
Mic ve kulaklık girişini ayrı ayrı tak3.5m jak kullanıyorum takmasamda olur mu
Bİr pembe birde beyaz var takıyorum fakat olmuyor işte acaba usb ses kartı alsam düzelir miMic ve kulaklık girişini ayrı ayrı tak
Bir pembe bir yeşil olması lazım normalde anakart modelin neBİr pembe birde beyaz var takıyorum fakat olmuyor işte acaba usb ses kartı alsam düzelir mi
B450M de razerin biri pembe biri beyaz bendeBir pembe bir yeşil olması lazım normalde anakart modelin ne
İlk defa beyaz giriş duydum pembe mic ama beyazı bilmiyorumB450M de razerin biri pembe biri beyaz bende
peki usb ses kartı alsam olur mu sencrİlk defa beyaz giriş duydum pembe mic ama beyazı bilmiyorum
Kasada yeşilde var takaam düzelir miİlk defa beyaz giriş duydum pembe mic ama beyazı bilmiyorum
Dostum bilmiyorum onlarda da yeşil ve pembe giriş olur garip olan beyaz girişli olmasıpeki usb ses kartı alsam olur mu sencr
mic pembe, kulaklık yeşile takılı bendepeki usb ses kartı alsam olur mu sencr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasada yeşilde var takaam düzelir mi
Kanka renk körüyüm herhalde dediğin gibiymiş akşam taktığım için kasa beyaz rgb oldupu için yanlış taktım bir pembe biri beyazmış akşam eve gittiğimde ayarlayacağımDostum bilmiyorum onlarda da yeşil ve pembe giriş olur garip olan beyaz girişli olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
mic pembe, kulaklık yeşile takılı bende