Blackshark kullandım gayet iyiydi. Tek kötü yanı monitörüme çarptı ve ekranı kırdı fazla kullanamadım o yüzden![]()
Anladım hocam sağolun fikriniz için.Blackshark kullandım gayet iyiydi. Tek kötü yanı monitörüme çarptı ve ekranı kırdı fazla kullanamadım o yüzden![]()
Sağolun hocam bunu gördüm önceden fakat garantisizmiş.Dün konuşmuştuk sabah şöyle bir şey gördüm. YD olması garanti dışında bir sorun çıkartır mı bilmiyorum. Belki yazılımı için verdiği kod çalışmayabilir.
Özellikleri birbirine yakın aslında istediğini alabilirsin. Ama razer 50gr daha hafif bilgin olsun bence çok önemli bir detayArkadaşlar fiyatı önemsemeden düşünürsek hangisi daha performanslıdır yani kısaca hangisi daha iyidir?
Evet razeri denem şansım oldu baya rahattı. Acaba bilginiz var mı Vatan medimarkt tarzı mağazalara gitsem deneyebilir miyim ki? Ses kalitesini veya mikrofonunu falan.Özellikleri birbirine yakın aslında istediğini alabilirsin. Ama razer 50gr daha hafif bilgin olsun bence çok önemli bir detay
Mağaza çalışanına söylerseniz laptoplardan birine bağlayabilir bence.Evet razeri denem şansım oldu baya rahattı. Acaba bilginiz var mı Vatan medimarkt tarzı mağazalara gitsem deneyebilir miyim ki? Ses kalitesini veya mikrofonunu falan.
kanka gittiğin zaman personelden personele değişiyor bu durum ama denemek lazımEvet razeri denem şansım oldu baya rahattı. Acaba bilginiz var mı Vatan medimarkt tarzı mağazalara gitsem deneyebilir miyim ki? Ses kalitesini veya mikrofonunu falan.
kanka bu artada hyperx n11 de 1580 lira.Kupon150 koduyla 150 tl iniyor ve yaklaşık 1400 tl ye geliyorEvet razeri denem şansım oldu baya rahattı. Acaba bilginiz var mı Vatan medimarkt tarzı mağazalara gitsem deneyebilir miyim ki? Ses kalitesini veya mikrofonunu falan.