Razer Blackshark v2x vs Razer Blackshark v2x USB

WörWind

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,000
Arkadaşlar her yerde farklı bir cevap görüyorum biri diyor USB olanın ses kartı var biri diyor girişleri dışında fark yok cidden bilen biri söyleyebilir mi aralarında ki fark tam olarak nedir? Şu an itopya da ikisinin arasında sadece 100 TL gibi bir fark var hangisini almalıyım? Yani sadece girişleri farklıysa normal versiyonu almam daha mantıklı olabilir ama eğer denildiği gibi ses kartı var ise USB modeli alacağım ayrıca ses kartım Realtek ALC 897. v2X USB v2X

Arkadaşlar her yerde farklı bir cevap görüyorum biri diyor USB olanın ses kartı var biri diyor girişleri dışında fark yok cidden bilen biri söyleyebilir mi aralarında ki fark tam olarak nedir? Şu an itopya da ikisinin arasında sadece 100 TL gibi bir fark var hangisini almalıyım? Yani sadece girişleri farklıysa normal versiyonu almam daha mantıklı olabilir ama eğer denildiği gibi ses kartı var ise USB modeli alacağım ayrıca ses kartım Realtek ALC 897. v2X USB v2X
Usb olan modelde ses kartı var, 3.5 mm jaklı modelde yok. Zamanında kullandım

Teşekkürler hocam.
Ben bilmeden jaklı modeli almıştım, discordda falan rahat duyabilmek için kulaklığın sesini %100, windowsun sesini %40 falan yapıyodum. Sonra usb modelini gördüm araştırdım, onda ses kartı varmış

Ben araştırdığımda usbli modelde ses kartı olduğunu öğrendim
Valla hocam herkes farklı bir şey diyor Razer'ın kendi sitesinde frekansları arasında fark olduğu gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben araştırdığımda usbli modelde ses kartı olduğunu öğrendim
Neyse hocam çokta kasmaya gerek kalmadı stoğu bitmiş zaten.

Valla hocam herkes farklı bir şey diyor Razer'ın kendi sitesinde frekansları arasında fark olduğu gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse hocam çokta kasmaya gerek kalmadı stoğu bitmiş zaten.
Hahahahahah yorgan gitti kavga bitti hesabı

Hocam youtubede yabancı kanallarda videoları mevcut. V2 X USB modelinde sadece girişler farklı ve Mikrofonda gürültü engelleme özelliği mevcut. Razer Synapse destekli mi bilmiyorum.
Hocam valla anlamadım hani biri başka diyor biri başka diyor ama dediğim gibi stoğu bitmiş ayrıca tek fark giriş değil sanırım hocam USB modelde 20hz to 20 khz yazıyor jak girişli modelde 12hz to 28khz yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian
Geri