Neler Yeni

Razer Blackwidow v3 mü xpg summoner blue sw mi ?

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yani kalite konusunda ne bekliyordun ? bende BlackWidow V3 TKL var metal kasası var tuşlar double shot PBT gayet iyi switch hissiyatı kişisel tabii ama green switch in basımı tokluğu kaliteli hissiyat sağlıyor ben genel olarak kalite konusunda bir sorun görmedimki Razerda pek kalite sorunu görülceğinide düşünmen daha çok fiyatları biraz yüksektir rakiplerinden.
Razer Blackwidow Chroma ve Chroma v2 , ultimate chroma x, Blackwidow Elite, huntman ve Huntsman Elite kullanan biri olarak söylüyorum gerçekten kötü bir ürün. Soruna da gelirsek ne mi bekliyordun derken kısacası diğerleri ile aynı kaliteyi bekliyordum ama yakınından bile geçezmez. 20 adet aldım ertesi gün iade.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Razer Blackwidow Chroma ve Chroma v2 , ultimate chroma x, Blackwidow Elite, huntman ve Huntsman Elite kullanan biri olarak söylüyorum gerçekten kötü bir ürün. Soruna da gelirsek ne mi bekliyordun derken kısacası diğerleri ile aynı kaliteyi bekliyordum ama yakınından bile geçezmez. 20 adet aldım ertesi gün iade.

İşte nesini beğenmedin ? Neyi kalitesiz ? Böyle deyince çok genel ve anlaşılmaz oluyor.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İşte nesini beğenmedin ? Neyi kalitesiz ? Böyle deyince çok genel ve anlaşılmaz oluyor.

Bu linkte yazmışım, en altta.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Evet multimedya tuşları FN ile kontrol ediliyor ama zaten razer ultimate gibi modellerde bunu eklediği için bir ayrım olması amacıyla yapıyor diyebiliriz. Benim kastetdiğimde buydu zaten malzeme kalitesi iyi fakat razer özelliklerde çok kısabiliyor rakiplerine nazaran. Yinede ses tekerleği ve kabul edilebilir bilek desteği ile iki klavyeyi 900 TL saydığımızda ben Razer tarafının daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Evet multimedya tuşları FN ile kontrol ediliyor ama zaten razer ultimate gibi modellerde bunu eklediği için bir ayrım olması amacıyla yapıyor diyebiliriz. Benim kastetdiğimde buydu zaten malzeme kalitesi iyi fakat razer özelliklerde çok kısabiliyor rakiplerine nazaran. Yinede ses tekerleği ve kabul edilebilir bilek desteği ile iki klavyeyi 900 TL saydığımızda ben Razer tarafının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
İki klavye arasında iyi olabilir, diğerini kullanmadım. Razer zaten rakiplerine göre hep iyi ürün çıkarıyor ama kendi markasına yakışmayan bir ürün malzeme kalitesi de farklı plastiği felan tutuşu hissiyatı bir kaç tık daha alt aynı premium hissini vermiyor, Blackwidow Elite ya da Chroma v2 gibi, bence böyle eleştiriler yapmamız lazım ki kaliteyi düşürmesinler her yerde övülmüş klavye ama bunu da överlerse e adamlar doğal olarak kaliteyi düşürürler, insanlar buna bile tamam derler.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
XPG Summoner daha iyi ve daha mantıklı olur bana kalırsa.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İki klavye arasında iyi olabilir, diğerini kullanmadım. Razer zaten rakiplerine göre hep iyi ürün çıkarıyor ama kendi markasına yakışmayan bir ürün malzeme kalitesi de farklı plastiği felan tutuşu hissiyatı bir kaç tık daha alt aynı premium hissini vermiyor, Blackwidow Elite ya da Chroma v2 gibi, bence böyle eleştiriler yapmamız lazım ki kaliteyi düşürmesinler her yerde övülmüş klavye ama bunu da överlerse e adamlar doğal olarak kaliteyi düşürürler, insanlar buna bile tamam derler.

Yani V3 ün de ultimate modeli vardı sanırım bide ona bakmak lazım belki ciddi bir fark olabilir.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Yani V3 ün de ultimate modeli vardı sanırım bide ona bakmak lazım belki ciddi bir fark olabilir.
Pro modelini diyorsan o Elite'le aynı tasarım sanırım ama çok pahalı kablosuz felan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom