Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackwidow V3 Green Switch 599 TL!

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İndirim varda bu ürün 600Tl'den fazla parayı haketmiyor. Hatta 600Tl verilir mi ona bile emin değilim. Razer'in fiyatına göre gördüğüm en kötü klavyesi bu. Ben aldım ertesi gün iade ettim. Malzemeden çok çalınmış.
Yorumlarda görüyorum çok iyi vs deniyor ama markadan böyle deniliyor alıp da kullanan bu ürünü övmez, övüyorsa başka Razer klavye kullanmamıştır.
Razer BlackWidow Chrome v2, Blackwidow Elite şuan kullandığım ürünler üstüne BlackWidow v3 aldım diğer ikisiyle kıyaslama yaparsam v3'ün dili olsa diğer ikisine baba der. Yanlarında çoluk çocuk kalıyor. Hiçbie vasfı yok. 90'lardan kalma multi media tuşunu her gördüğümde gülüyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İndirim varda bu ürün 600Tl'den fazla parayı haketmiyor. Hatta 600Tl verilir mi ona bile emin değilim. Razer'in fiyatına göre gördüğüm en kötü klavyesi bu. Ben aldım ertesi gün iade ettim. Malzemeden çok çalınmış.
Yorumlarda görüyorum çok iyi cs deniyor ama markadan böyle deniliyor alıp da kullanan bu ürünü övme, övüyorsa başka Razer klavye kullanmamıştır.
Razer BlackWidow Chrome v2, Blackwidow Elite şuan kullandığım ürünler üstüne BlackWidow v3 aldım diğer ikisiyle kıyaslama yaparsam v3'ün dili olsa diğer ikisine baba der. Yanlarında çoluk çocuk kalıyor. Hiçbie vasfı yok. 90'lardan kalma multi media tuşunu her gördüğümde gülüyorum.
O kadar kötü mü ya?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yorumlarda görüyorum çok iyi vs deniyor ama markadan böyle deniliyor alıp da kullanan bu ürünü övmez, övüyorsa başka Razer klavye kullanmamıştır.
CHP kötü diyen amcalar gibi anlatmasan iyiydi. Tek yaptığın klavyeye kötü demek. Kötü yönlerini söylemedin.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,455
İsim
Diyarhan
Blackshark v2x
Blackwidow v3
Basilisk x hepsi güzel indirimde alınırlar.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
neredeyse yarı fiyatı alınır

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
PARASI OLAN ALSINN
PARAĞM YOK PARAM YOK

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
@mutlu pide eksilerini söylüyorum. 1.si malzeme kalitesi önceki klavyeler göre daha düşük,eline aldığında mesela telefondan örnek vereyim plastik mi metal mi daha his verir onun gibi malzeme kalitesini hissediyorsun. Premium bir ürün olmadığı tutuştan belli oluyor. V3 mesela Elite'in yarısı kadar ağır değil sebebi malzeme farkı. İkincisi kablosu çok ince ve kısa. Üçüncüsü Usb ve Jak portu kaldırılmış. Usb portu kadar işe yarar bir şey klavye de çok yok onu kaldırmanın anlamı şu biz bunu ucuz mal ediyoruz, malzemeden çalıyoruz. Benim klavyeyi iade etmemdeki en büyük sebeplerden, jak o kadar önemli değil. 4.sü bilek desteğinde mıknatıs yok ve kumaş yerine sert plastik kullanmışlar yani idare eder ama neden yani kumaş varken plastij ve mıknatıssız. Bunun da açılımı malzemeden çaldık. Klavyenin ergonomisine gelirsek tuşların boyutu aynı hızalanması sanırım daha sıktı ya da tersi hatırlamıyorum onu ama ergonomisinde sıkıntı yoktu hatta güzeldi ama. Tuş ergonomisinden bahsediyorum. Klavyenin çerçevesi yani kasası hiç ergonomik değil. Önceki Elite ya da v2 daha yüksekte kalıyor bu ise baya aşağıda altında tırnaklar varda bu tırnakla alakalı bi durum değil klavyenin yukarı eğimi çok az yani tutuş olarak az eğim veriyor. Ergonomi kişiden kişiye değişir ama bence önceki serilere göre özen gösterilmemiş ve iyi tasarlannamış. 5.si ise multi media tuşu var 1 tane ses arttırıp azaltmak için. Bize işkence olsun diye konulmuş sanırım. Boru gibi bi şey var onu yuvarlıyorsunuz şaka gibi bir şey.
Klavye bu kadar kötü mü peki derseniz 600 lira eder ama üstünü hakettiğini düşünmüyorum. Kötü bir klavye değil ama önceki serilere göre çok geride onların alt modeli yan sanayisi gibi çıkmış ve normal fiyatı 1000 lira, bu fiyatı haketmiyor. 600 liralara alınır ama aldığınız ürünün çok iyi premium bir ürün olmadığını bilin yani. V2 ile kıyaslamadım v2'de bundan kat kat iyi. Bunlar benim şahsi düşüncelerim herkesin zevki, hissiyatı farklıdır klavye alırken ilk elden denemeniz lazım size en uygununu bulmanız lazım ben beğenmedim ama belki sizin tam istediğiniz klavye de olabilir. Hazır indirimdeyken alıp deneyebilirsiniz.
IMG_20210817_132507.jpg

Ekler

• IMG_20210817_132529.jpg
    IMG_20210817_132529.jpg
    1.2 MB · Hit: 59
Son düzenleme:
Top Bottom