Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackwidow V3 Green Switch 599 TL!

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@mutlu pide eksilerini söylüyorum. 1.si malzeme kalitesi önceki klavyeler göre daha düşük,eline aldığında mesela telefondan örnek vereyim plastik mi metal mi daha his verir onun gibi malzeme kalitesini hissediyorsun. Premium bir ürün olmadığı tutuştan belli oluyor. V3 mesela Elite'in yarısı kadar ağır değil sebebi malzeme farkı. İkincisi kablosu çok ince ve kısa. Üçüncüsü Usb ve Jak portu kaldırılmış. Usb portu kadar işe yarar bir şey klavye de çok yok onu kaldırmanın anlamı şu biz bunu ucuz mal ediyoruz, malzemeden çalıyoruz. Benim klavyeyi iade etmemdeki en büyük sebeplerden, jak o kadar önemli değil. 4.sü bilek desteğinde mıknatıs yok ve kumaş yerine sert plastik kullanmışlar yani idare eder ama neden yani kumaş varken plastij ve mıknatıssız. Bunun da açılımı malzemeden çaldık. Klavyenin ergonomisine gelirsek tuşların boyutu aynı hızalanması sanırım daha sıktı ya da tersi hatırlamıyorum onu ama ergonomisinde sıkıntı yoktu hatta güzeldi ama. Tuş ergonomisinden bahsediyorum. Klavyenin çerçevesi yani kasası hiç ergonomik değil. Önceki Elite ya da v2 daha yüksekte kalıyor bu ise baya aşağıda altında tırnaklar varda bu tırnakla alakalı bi durum değil klavyenin yukarı eğimi çok az yani tutuş olarak az eğim veriyor. Ergonomi kişiden kişiye değişir ama bence önceki serilere göre özen gösterilmemiş ve iyi tasarlannamış. 5.si ise multi media tuşu var 1 tane ses arttırıp azaltmak için. Bize işkence olsun diye konulmuş sanırım. Boru gibi bi şey var onu yuvarlıyorsunuz şaka gibi bir şey.
Klavye bu kadar kötü mü peki derseniz 600 lira eder ama üstünü hakettiğini düşünmüyorum. Kötü bir klavye değil ama önceki serilere göre çok geride onların alt modeli yan sanayisi gibi çıkmış ve normal fiyatı 1000 lira, bu fiyatı haketmiyor. 600 liralara alınır ama aldığınız ürünün çok iyi premium bir ürün olmadığını bilin yani. V2 ile kıyaslamadım v2'de bundan kat kat iyi.
Alan adamın bunları dikkate alacağını düşünmüyorum 600TL gibi komik bir fiyata mekanik razer klavye almak şu devirde imkansız daha iyi modellerle kıyasladığın için bu model kötü geliyor

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Alan adamın bunları dikkate alacağını düşünmüyorum 600TL gibi komik bir fiyata mekanik razer klavye almak şu devirde imkansız daha iyi modellerle kıyasladığın için bu model kötü geliyor
Büyük ihtimalle dediğin gibi onlarla kıyaslandığım içindir. Ben Elite ve v2'yi 550 + 550'ye almıştım. Bunu 860 liraya - indirimde-alırken üst modelidir demiştim incelememiştim çünkü v3'tü ama hayal kırıklığı yaşadım, onun etkisi de var. Ama yazdıklarım önemli klavye için. Gerçekten yetersiz bir klavye çok çalmışlar malzemeden. Razersin sen yakışmıyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Büyük ihtimalle dediğin gibi onlarla kıyaslandığım içindir. Ben Elite ve v2'yi 550 + 550'ye almıştım. Bunu 860 liraya - indirimde-alırken üst modelidir demiştim incelememiştim çünkü v3'tü ama hayal kırıklığı yaşadım, onun etkisi de var. Ama yazdıklarım önemli klavye için. Gerçekten yetersiz bir klavye çok çalmışlar malzemeden. Razersin sen yakışmıyor.
Ucuz bir model yapalım herkes alsın kafasında yapılan bir klavye bence bu arada blackwidow elite nereden 550'ye geldi hocam ben kulaklık hediyeli şekilde 900'e almıştım herkes çok iyi fiyat falan demişti kazık yediğimi şimdi anlıyorum galiba :(

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ucuz bir model yapalım herkes alsın kafasında yapılan bir klavye bence bu arada blackwidow elite nereden 550'ye geldi hocam ben kulaklık hediyeli şekilde 900'e almıştım herkes çok iyi fiyat falan demişti kazık yediğimi şimdi anlıyorum galiba :(
550 bile değil daha ucuz da düz 550 dedim. 900 :eek: baya yüksek almışsın. Ben Elite aldığımda huntsman'ın iki modeli vardı biri 1000Tl diğeri 1.500Tl idi. Elite de 600-700 lira civarındaydı indirimle aldım ben.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
550 bile değil daha ucuz da düz 550 dedim. 900 :eek: baya yüksek almışsın. Ben Elite aldığımda huntsman'ın iki modeli vardı biri 1000Tl diğeri 1.500Tl idi. Elite de 600-700 lira civarındaydı indirimle aldım ben.
2019 sonlarında aldım yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar klavyede stok sıkıntısı vardı kulaklık hediyeli olduğu için kaçırmak istemedim araştırmadım bile itopyaya razer klavye yazıp çıkanlar arasından seçtim :D

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
2019 sonlarında aldım yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar klavyede stok sıkıntısı vardı kulaklık hediyeli olduğu için kaçırmak istemedim araştırmadım bile itopyaya razer klavye yazıp çıkanlar arasından seçtim :D
Kulaklık iyi bir şeyse değmiştir. Razer'da hep böyle oluyor ben v2 alırken Chroma stokta yoktu fiyatı v2'nin fazlaydı sonra Elite çıktı o çıkınca v2'ler bitti Elitw zamlı geldi şimdi de v3 zamlı geldi ama sonra fiyatlar düzeliyor Razer'da. En azından şuana kadar öyleydi. 500 600 olur 600, 700olur her seferinde zamlanabilir normal ekonomi kötü ama bu sefer kalitede düştü. Faturayı buldum, Gamemar'dan almışım, 565Tl'ye gelmiş.

Ekler

• IMG_20210926_162830.jpg
    IMG_20210926_162830.jpg
    1.4 MB · Hit: 43

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kulaklık iyi bir şeyse değmiştir. Razer'da hep böyle oluyor ben v2 alırken Chroma stokta yoktu fiyatı v2'nin fazlaydı sonra Elite çıktı o çıkınca v2'ler bitti Elitw zamlı geldi şimdi de v3 zamlı geldi ama sonra fiyatlar düzeliyor Razer'da. En azından şuana kadar öyleydi. 500 600 olur 600, 700olur her seferinde zamlanabilir normal ekonomi kötü ama bu sefer kalitede düştü. Faturayı buldum, Gamemar'dan almışım, 565Tl'ye gelmiş.
Kulaklık kraken for console 650-750TL gibi bir fiyatı vardı o zamanlar umarım değmiştir

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,377
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

IraArel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
VolkanS
SCOPE'da değil SCOPE RX'de ROG Optik Switch olması lazım.
SCOPE RX kullanıcısıyım.
Memnun musunuz hocam scope rx ten? Çınlama sesi varmış gibi okudum.
Scope , scope rx, razer blackwidow 3, rog flare bu 4 klavye arasında kaldım.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Memnun musunuz hocam scope rx ten? Çınlama sesi varmış gibi okudum.
Scope , scope rx, razer blackwidow 3, rog flare bu 4 klavye arasında kaldım.
SCOPE RX'de kulağınızı switche sokarsanız evet biraz yay sesi geliyor ama kulaklık takılıyken asla duymuyorsunuz onun dışında her şeyinden memnunum klavyenin.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Ürünü aldım, yakında incelemesi gelir 😎
Umarım sorunlu malları kakalamazlar

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SCOPE RX'de kulağınızı switche sokarsanız evet biraz yay sesi geliyor ama kulaklık takılıyken asla duymuyorsunuz onun dışında her şeyinden memnunum klavyenin.

Son düzenleme:
Top Bottom