ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Alan adamın bunları dikkate alacağını düşünmüyorum 600TL gibi komik bir fiyata mekanik razer klavye almak şu devirde imkansız daha iyi modellerle kıyasladığın için bu model kötü geliyor@mutlu pide eksilerini söylüyorum. 1.si malzeme kalitesi önceki klavyeler göre daha düşük,eline aldığında mesela telefondan örnek vereyim plastik mi metal mi daha his verir onun gibi malzeme kalitesini hissediyorsun. Premium bir ürün olmadığı tutuştan belli oluyor. V3 mesela Elite'in yarısı kadar ağır değil sebebi malzeme farkı. İkincisi kablosu çok ince ve kısa. Üçüncüsü Usb ve Jak portu kaldırılmış. Usb portu kadar işe yarar bir şey klavye de çok yok onu kaldırmanın anlamı şu biz bunu ucuz mal ediyoruz, malzemeden çalıyoruz. Benim klavyeyi iade etmemdeki en büyük sebeplerden, jak o kadar önemli değil. 4.sü bilek desteğinde mıknatıs yok ve kumaş yerine sert plastik kullanmışlar yani idare eder ama neden yani kumaş varken plastij ve mıknatıssız. Bunun da açılımı malzemeden çaldık. Klavyenin ergonomisine gelirsek tuşların boyutu aynı hızalanması sanırım daha sıktı ya da tersi hatırlamıyorum onu ama ergonomisinde sıkıntı yoktu hatta güzeldi ama. Tuş ergonomisinden bahsediyorum. Klavyenin çerçevesi yani kasası hiç ergonomik değil. Önceki Elite ya da v2 daha yüksekte kalıyor bu ise baya aşağıda altında tırnaklar varda bu tırnakla alakalı bi durum değil klavyenin yukarı eğimi çok az yani tutuş olarak az eğim veriyor. Ergonomi kişiden kişiye değişir ama bence önceki serilere göre özen gösterilmemiş ve iyi tasarlannamış. 5.si ise multi media tuşu var 1 tane ses arttırıp azaltmak için. Bize işkence olsun diye konulmuş sanırım. Boru gibi bi şey var onu yuvarlıyorsunuz şaka gibi bir şey.
Klavye bu kadar kötü mü peki derseniz 600 lira eder ama üstünü hakettiğini düşünmüyorum. Kötü bir klavye değil ama önceki serilere göre çok geride onların alt modeli yan sanayisi gibi çıkmış ve normal fiyatı 1000 lira, bu fiyatı haketmiyor. 600 liralara alınır ama aldığınız ürünün çok iyi premium bir ürün olmadığını bilin yani. V2 ile kıyaslamadım v2'de bundan kat kat iyi.