🔥İndirim Razer Blackwidow V3 Tkl 2099₺

Peacex

80+
Reaksiyon skoru
21

Ekler

• IMG_0866.webp
    IMG_0866.webp
    106.7 KB · Hit: 117
Goat klavye aktif olarak kullanıyorum ama büyük enter olsaydı keşke öyle olsa kesin çeekrdim ya

Goat klavye aktif olarak kullanıyorum ama büyük enter olsaydı keşke öyle olsa kesin çeekrdim ya
Zaten ürün fotoğrafına ingilizce olanın resmini koymuşlar ama ilanda türkçe olduğu yazıyor aynı klavyeden kullanıyorum enter tuşu büyük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç senedir kullanıyorum güzel kaliteli klavye, sesiz switchli olanı da bu fiyatlara olsa bir tane daha alacağım.

Tek sıkıntı numpad yok, pek bir işe yaramıyo da zaten ama GTA 5’te uçak uçururken o tuşlarla kontrol ediliyo o yüzden sıkıntı yaşıyorum sadece 😂

1000-1500'den fazla etmez cok daha kaliteli klavyler var artik

3 ay kullanmıştım zamanında, eskidi artık zaten çıtır çıtır sesi var alınmaz.

Ben yeni sipariş vererek aldım güzel mini mekanik bir klavye ancak razer klavyelerde iyi bir marka değil çok fazla kronik sorunu olan bir marka benim kullandığım bütün set razer olduğu için kullanıyorum rgb ve birlikte olan senkronları çok iyi ancak eğer diğer ürünleriniz razer değil ise 1.5k üstü verilmez razer markasını çok seven birisi olarak söylüyorum çok daha iyi klavyeler var alternatif olarak ancak sadece razer markasını almayı düşünüyorsanız bu fiyat bandında razer için güzel bir klavye :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu satılan TR versiyonu büyük enter mevcut

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-14 at 21.32.42.webp
    WhatsApp Image 2026-06-14 at 21.32.42.webp
    533.3 KB · Hit: 74
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,461
Üyeler