hangi mouse'tan geçtiniz viper'a?Bu zamana kadar klavye de corsaır dıger ekıpmanlar da steelserıes kullandım. 3 ay önce önyargılı oldugum halde razer viper aldım hissiyat ve kullanım açısından hiç memnun değilim. Ancak steelserıes bıraz daha pahalı corsaır guncel klavyesı yok dogru duzgun razer a kalıcam gibi bıraz cekıncem var acıkcası kararsızı
peki v3 pro mu apex pro mu yada yeni çıkan k100 muV3 Pro.
ekran olması cok bi artı degıl benım ıcın işlevsel bir şey degilApex de ekran var.
rival 710 ve 4 yıl rival 600 kullandım fps oyuncusuyum aynı segment mouse olmalarına kadar premium hissiyat ve kullanım olarak cok farklılarhangi mouse'tan geçtiniz viper'a?
normaş viper çok beğenilmeyen bir öouse zaten hocam korkmanıza gerek yok klavyede.
hocam viper dediğim gibi başarısız bir mouse.peki v3 pro mu apex pro mu yada yeni çıkan k100 mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
e
ekran olması cok bi artı degıl benım ıcın işlevsel bir şey degil
rival 710 ve 4 yıl rival 600 kullandım fps oyuncusuyum aynı segment mouse olmalarına kadar premium hissiyat ve kullanım olarak cok farklılar
alırken biraz acıl oldu rival 600 bozulunca almam gerektı bana kalsa tekrar rıval 600 alırdım ama viperı indirim de son 1 kalmıştı 450tl ye ondan aldım. Alırken inceleme kıyaslama çok izledım ve viper serisi razerin en üst segmentiymis mini düzü ve ultimate i segmentin premıummu deniyordu. O yüzden aldım DA v2 ye de baktım 650 700 arasıydı hep baktıgım dahocam viper dediğim gibi başarısız bir mouse.
710 kullandıysanız direkt DA V2 alsanız kalteyi hissederdiniz viper almak yerine
K100.peki v3 pro mu apex pro mu yada yeni çıkan k100 mu
e
ekran olması cok bi artı degıl benım ıcın işlevsel bir şey degil
rival 710 ve 4 yıl rival 600 kullandım fps oyuncusuyum aynı segment mouse olmalarına kadar premium hissiyat ve kullanım olarak cok farklılar
ilk çıkınca çok pahalıydı hocam şimdi viper'dan ucuzalırken biraz acıl oldu rival 600 bozulunca almam gerektı bana kalsa tekrar rıval 600 alırdım ama viperı indirim de son 1 kalmıştı 450tl ye ondan aldım. Alırken inceleme kıyaslama çok izledım ve viper serisi razerin en üst segmentiymis mini düzü ve ultimate i segmentin premıummu deniyordu. O yüzden aldım DA v2 ye de baktım 650 700 arasıydı hep baktıgım da