Razer BlackWidow V4 Pro (%75) 9.970TL'ye Aldım

blozkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
359
Blackwidow V3 green switch'im 4 yılı devirdi fakat artık başımı şişirmeye başladı

Aslında analog optik switch için huntsman v3 pro bakıyordum ama dün Amazon'da Razer BlackWidow V4 Pro%75 modelini Amazon satıcılı 9.970TL'ye görünce aldım.

%75 modelleri ilk çıktığında çok fazla double typing sorunu vardı fakat bunu firmware updateleri vs. ile Pro versiyonda kaldırmışlar diye okudum. En kötü ihtimalle cherry mx switchlere geçip rahat edenler olmuş. Ürün hot swappable.

yıllardır sadece razer ürünleri kullanıyorum klavye, mouse, mikrofon, kulaklık, hoparlör olarak ve hiçbir sorun yaşamadım. arada sırada synapse kafayı yiyor ama genel olarak memnunum.

Daha düşük fiyat gördü mü Pro modeli bilmiyorum. Ne düşünüyorsunuz bu alışveriş hakkında? Huntsman V3 Pro ve Blackwidow v4 %75 pro modellerini deneyen var mı daha önceden?

1769342859939.webp

hayırlı olsun hocam gule gule kullanın ama acıkcası razere bu kadar para vermenın pek mantıklı oldugunu dusunmuyorum

Döviz ve marka kazığı yemişsiniz. Marka takıntısı yanlış anlamayın ama gördüğüm en saçma şey.

O fiyattan daha uyguna alüminyum kasa, manyetik switch şu tarz bir klavye alıp, yanına da %75 Glorious'dan hem de konforlu bir bilek desteği alıp kullanabilirdiniz.

Bahsettiğiniz çift basma gibi sorunlar manyetik switchde neredeyse yaşanmıyor. Düz switchde yaşanma ihtimali yüksek.

Çinliler piyasayı ele geçirmek için batılı firmalar gibi bozulsun da ileride tekrar alsın mantığında iş yapmıyor. Elbette onlar da liderleştikçe bu yola gidecektir. Ama artık batıdan uzun ömürlü ürün alınır algısını kafanızda çöpe atın. Aynı Xbox ve PS gamepadlerinin hall effect içermemesi gibi. Bu markalarda da yok özel switch ayağına, yağlanmış ve kalitesi rastgele red vb. switchlere göre iyi olan klavyeler satıyorlar. Marka ve döviz fiyatını şişiriyor sadece.

Daha klavye gelmediyse iade ederim veya açmadıysanız, Wraith üzerinden kaliteli bir manyetik switch alır ayrıca bilek desteği, coil kablo falan tarzınıza göre alışveriş yapardım. Wraith W75 büyük ihtimalle aldığınız Razer'dan kasa, switch vb. kalitesi olarak daha iyi.

Son düzenleme:
Döviz ve marka kazığı yemişsiniz. Marka takıntısı yanlış anlamayın ama gördüğüm en saçma şey.

O fiyattan daha uyguna alüminyum kasa, manyetik switch şu tarz bir klavye alıp, yanına da %75 Glorious'dan hem de konforlu bir bilek desteği alıp kullanabilirdiniz.

Bahsettiğiniz çift basma gibi sorunlar manyetik switchde neredeyse yaşanmıyor. Düz switchde yaşanma ihtimali yüksek.

Çinliler piyasayı ele geçirmek için batılı firmalar gibi bozulsun da ileride tekrar alsın mantığında iş yapmıyor. Elbette onlar da liderleştikçe bu yola gidecektir. Ama artık batıdan uzun ömürlü ürün alınır algısını kafanızda çöpe atın. Aynı Xbox ve PS gamepadlerinin hall effect içermemesi gibi. Bu markalarda da yok özel switch ayağına, yağlanmış ve kalitesi rastgele red vb. switchlere göre iyi olan klavyeler satıyorlar. Marka ve döviz fiyatını şişiriyor sadece.

Daha klavye gelmediyse iade ederim veya açmadıysanız, Wraith üzerinden kaliteli bir manyetik switch alır ayrıca bilek desteği, coil kablo falan tarzınıza göre alışveriş yapardım. Wraith W75 büyük ihtimalle aldığınız Razer'dan kasa, switch vb. kalitesi olarak daha iyi.
Teşekkür ederim inceleyeceğim, klavye bugün teslim edilecek sanırım bir test etmeden iade etmeyeceğim. Tüm peripheral ürünleri razer alıp geçtiğimden böyle çeşitli klavyelerin türkiye'de resmi satıcı aracılığıyla satıldığını bilmiyordum.

Markalar kazık evet fakat çok ucuza normal kasa bir klavye bile yeterli oluyor. Markalar kazık evet ama bu alüminyum kasa klavye furyası da gereksiz kazık fiyatlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri