Razer bw elite nasıldır

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,335
Razer huntsman tavsiye ederim. O klavyede daha iyi, daha hızlı, daha dayanıklı switchler var.

Parasını hak eden bir ürün değil bana göre daha iyi alternatifleri var sırf Razer diye o kadar pahalı.

Razer huntsman tavsiye ederim. O klavyede daha iyi, daha hızlı, daha dayanıklı switchler var.
hocam ben blackwidow alıcam hız önemli değil sesi bilek desteği fln 10 numara 800 TL'ye düşse alıcam ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parasını hak eden bir ürün değil bana göre daha iyi alternatifleri var sırf Razer diye o kadar pahalı.
insandan insana değişir bence hak ediyor herkesin kendi sebepleri olabilir bence uygulama ve bilek desteği olarak rakipsiz

Ben razer blackwidow ultimate kullanıyorum. Memnunum. Razera en iyi ekipman firması denebilir. Alabilirsin.

Ben razer blackwidow ultimate kullanıyorum. Memnunum. Razera en iyi ekipman firması denebilir. Alabilirsin.
ben v2 alcaktım sesi daha güzel ve bilek desteği diye ama elite in switchlerinde değişik bir çıkıntı var toz ve pislik kaçmasın diye
bbirde sorum var istediğimiz tuşa isttediğimiz rengi atayabiliyormuyuz

ses olrak komşu geliyor mu bide

ben v2 alcaktım sesi daha güzel ve bilek desteği diye ama elite in switchlerinde değişik bir çıkıntı var toz ve pislik kaçmasın diye
bbirde sorum var istediğimiz tuşa isttediğimiz rengi atayabiliyormuyuz

ses olrak komşu geliyor mu bide
Komşusuna bağlı, bir de hangi switchi seçtiğine bağlı. Tuşa renk atama meselesini bilmiyorum. Benim klavyenın ışığı tek renk.

Geri