Onun yanına Deathstalker yakışır.Çok güzel mouse'muş şimdi bunun yanına yakışacak bir razer klavye de lazım önerilere açığım
blackwidow v4 pro önerir misiniz indirimle 4300 tl olarak gözüküyor şu anda. Fakat değer mi bir klavyeye o kadar para bilemedim...Onun yanına Deathstalker yakışır.
Bende de ayni dusunce var gercekten kucuk mouse laptop mouseları gibi ayrica soylenildigi gibi ağır gelmedi banaMerhaba fare sonunda geldfi fakat rival 650 kullanan biri olarak baya küçük geldi ve hafif geldi. Sizce alışılabilir mi bu duruma? Hafiflik daha iyi ama küçük olması biraz korkuttu.
valla alıştım gibi hocam ya. Hafif olması da güzel ben 130 gramlık bir fareden geçtiğim için bana hafif geliyor. Bence bu fareye ağır diyenler de ya abartıyor ya da bilmiyorum bir şey diyemicemBende de ayni dusunce var gercekten kucuk mouse laptop mouseları gibi ayrica soylenildigi gibi ağır gelmedi bana
Fare ağır değil, ağırlık dengesi pek iyi değil sadece. 75g altında rgb wireless bir fare yok zatenvalla alıştım gibi hocam ya. Hafif olması da güzel ben 130 gramlık bir fareden geçtiğim için bana hafif geliyor. Bence bu fareye ağır diyenler de ya abartıyor ya da bilmiyorum bir şey diyemicem
10 numara mouse bir lafım yok. Sadece benim eller buyuk galiba bende iade edicem. İsteyene aldigim fiyattan veririm mesaj atabilirsinizvalla alıştım gibi hocam ya. Hafif olması da güzel ben 130 gramlık bir fareden geçtiğim için bana hafif geliyor. Bence bu fareye ağır diyenler de ya abartıyor ya da bilmiyorum bir şey diyemicem