Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz 1999 TL 🔥Tekrar İndirimde

Efendy94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Efe Akçasayar
Çok güzel mouse'muş şimdi bunun yanına yakışacak bir razer klavye de lazım önerilere açığım:)

mert103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mert
satanlar ya da iade edenler niye ediyor merak ettim? ben de iade aşamasındayım düşünüyorum. viper ultimate mouse satışa koydum o satılırsa belki kullanabilirim.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Erdem çay
Biraz denedim ben çok beğendim kusur bulamadım eleştirecek öncelikle çok şık ve kaliteli hissettiriyor hoplama zıplama yok zımba gibi

Ajazz Aj199 satılır 😂

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Rampage mouse pad almistim zamaninda mouse gelince baska bir ped aliyimmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Birkan Öztürk
Merhaba fare sonunda geldfi fakat rival 650 kullanan biri olarak baya küçük geldi ve hafif geldi. Sizce alışılabilir mi bu duruma? Hafiflik daha iyi ama küçük olması biraz korkuttu.

galeyanageldim

80+ Bronze
Merhaba fare sonunda geldfi fakat rival 650 kullanan biri olarak baya küçük geldi ve hafif geldi. Sizce alışılabilir mi bu duruma? Hafiflik daha iyi ama küçük olması biraz korkuttu.
Bende de ayni dusunce var :) gercekten kucuk mouse laptop mouseları gibi ayrica soylenildigi gibi ağır gelmedi bana

JANEH

80+ Bronze
Beyler mouse küçül oldukça fick atma oranınız yükselir yoksa gidip palm için bir mouse'de alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

flick.küçük

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Birkan Öztürk
Bende de ayni dusunce var :) gercekten kucuk mouse laptop mouseları gibi ayrica soylenildigi gibi ağır gelmedi bana
valla alıştım gibi hocam ya. Hafif olması da güzel ben 130 gramlık bir fareden geçtiğim için bana hafif geliyor. Bence bu fareye ağır diyenler de ya abartıyor ya da bilmiyorum bir şey diyemicem :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,358
İsim
yusuf ecer
valla alıştım gibi hocam ya. Hafif olması da güzel ben 130 gramlık bir fareden geçtiğim için bana hafif geliyor. Bence bu fareye ağır diyenler de ya abartıyor ya da bilmiyorum bir şey diyemicem :D
Fare ağır değil, ağırlık dengesi pek iyi değil sadece. 75g altında rgb wireless bir fare yok zaten :)

galeyanageldim

80+ Bronze
10 numara mouse bir lafım yok. Sadece benim eller buyuk :) galiba bende iade edicem. İsteyene aldigim fiyattan veririm mesaj atabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,078
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom