UlaşAynı fiyattan satmak isteyen varsa alabilirim ben kargo ücretini karşılarım
UlaşAynı fiyattan satmak isteyen varsa alabilirim ben kargo ücretini karşılarım
ulaşabilirsinAynı fiyattan satmak isteyen varsa alabilirim ben kargo ücretini karşılarım
Böyle güzel ve donanımlı bir mouse u 2k dan alan arkadaşlar neden satmak istiyor hala anlam veremiyorum.
Çünkü daha önce çok mouse kampayasına denk geldik bu forumda insanlar güzel mouselar aldı. Mesela viper ultimate gibi iyi mouseları olan insanlar bunu alınca o kadar fark göremedi. RGB olması güzel malzeme kalitesi güzel ama küçük. Ağırlığı normal gibi o da RGB olmasından kaynaklı. Ürünü hiç kullanmadım iade etsem mi etmesem mi aldığım günden beri kararsızım mesela. Hiç olmazsa bunu kullanıp viper ultimate kenarda tutarım diyorum.ben de aldım elim normal ne büyük ne küçük mouse oyunuma bayağı uygun aşırı rahat geldi bana elden ele kullanımdan kullanıma değişiyor ya alışkanlıklar çok etkiliyor 2k ya beleş iade etmek saçma 2 ye satışa cıkarsalar kacıranlar alır bence daha mantıklı almak isteyen çoktur forumda
Çünkü elime aşırı küçük geldi. Bundan önce kullandığım mouse rampage idi. aşırı kötü olsa bile en azından ele oturuyordu. Mecbur eskiye döndük.Böyle güzel ve donanımlı bir mouse u 2k dan alan arkadaşlar neden satmak istiyor hala anlam veremiyorum.
ulaş bana ama aynı fiyattan vermemistanbul içi alıp iade etmek yerine aldığı fiyattan satmak isteyen ve sadece elden teslim edebilecek arkadaşlar ulaşabilir.
Deathadder V3 Proarkadaşlar büyük el için önereceğiniz kablosuz mouse var mı?