Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz 1999 TL 🔥Tekrar İndirimde

Efendy94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Efe Akçasayar
Böyle güzel ve donanımlı bir mouse u 2k dan alan arkadaşlar neden satmak istiyor hala anlam veremiyorum.

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
ben de aldım elim normal ne büyük ne küçük mouse oyunuma bayağı uygun aşırı rahat geldi bana elden ele kullanımdan kullanıma değişiyor ya alışkanlıklar çok etkiliyor 2k ya beleş iade etmek saçma 2 ye satışa cıkarsalar kacıranlar alır bence daha mantıklı almak isteyen çoktur forumda
Böyle güzel ve donanımlı bir mouse u 2k dan alan arkadaşlar neden satmak istiyor hala anlam veremiyorum.

mert103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mert
ben de aldım elim normal ne büyük ne küçük mouse oyunuma bayağı uygun aşırı rahat geldi bana elden ele kullanımdan kullanıma değişiyor ya alışkanlıklar çok etkiliyor 2k ya beleş iade etmek saçma 2 ye satışa cıkarsalar kacıranlar alır bence daha mantıklı almak isteyen çoktur forumda
Çünkü daha önce çok mouse kampayasına denk geldik bu forumda insanlar güzel mouselar aldı. Mesela viper ultimate gibi iyi mouseları olan insanlar bunu alınca o kadar fark göremedi. RGB olması güzel malzeme kalitesi güzel ama küçük. Ağırlığı normal gibi o da RGB olmasından kaynaklı. Ürünü hiç kullanmadım iade etsem mi etmesem mi aldığım günden beri kararsızım mesela. Hiç olmazsa bunu kullanıp viper ultimate kenarda tutarım diyorum.

emre13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Emre
Çünkü elime aşırı küçük geldi. Bundan önce kullandığım mouse rampage idi. aşırı kötü olsa bile en azından ele oturuyordu. Mecbur eskiye döndük.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
İsteyen varsa aynı fiyattan verebilirim ben de Elime küçük geliyor baya :D

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
arkadaşlar büyük el için önereceğiniz kablosuz mouse var mı?

ConquerorXIV

80+ Gold
beyler küçük müçük alışın bu fiyata böyle mouse yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
istanbul içi alıp iade etmek yerine aldığı fiyattan satmak isteyen ve sadece elden teslim edebilecek arkadaşlar ulaşabilir.

Top Bottom