RAZER cynosa choroma nasıl

Klavye mebran klavye olduğu için almanı önermem o fiyata mekanik klavye almak daha iyi olabilir.

Membran bir klavye. O fiytalarda alacağın mekanik klavyeler daha kaliteli ve uzun ömürlü olacaktır.

Membran bir klavye. O fiytalarda alacağın mekanik klavyeler daha kaliteli ve uzun ömürlü olacaktır.
şuan kullanıyorum ve bu fiyata sadece gamepower benzeri mekanik klavyeler var. Daha uzun ömürlü kesinlikle olmaz gamepower vb. ama evet membrane ama hissiyatını beğeniyorum ve ışıkları gayet yeterli uygulamasıda çok gelişmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özellikle gamepower asla cynosa chromedan daha kaliteli değildir sadece ucuz mekanik kalvyeler mekanik klavyedir cynosa daha güvenlidir.

şuan kullanıyorum ve bu fiyata sadece gamepower benzeri mekanik klavyeler var. Daha uzun ömürlü kesinlikle olmaz gamepower vb. ama evet membrane ama hissiyatını beğeniyorum ve ışıkları gayet yeterli uygulamasıda çok gelişmiş.
Mekanik switchler genelde daha uzun ömürlü oluyor. Genelde 10 milyonlarca tuş basım ömrü tanınıyor. Buna dayanarak o şekilde bir cümle kurdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,128
Üyeler
192,187
Son üye
burakb42
Geri