RGB istiyorsanız Cynosa V2. Ama bu paraya membran almanızı önermem.hangi klavye daha iyi fiyatlar aşağıda
Cynosa Lite:
Cynosa V2:
cynosa lite da razer chroma destekliyor diye biliyorumRGB istiyorsanız Cynosa V2. Ama bu paraya membran almanızı önermem.
Destekliyordur fakat RGB değil diye biliyorum.cynosa lite da razer chroma destekliyor diye biliyorum
bence lite o parayı haketmiyor ve v2 yede okadar para verip membran almak pek mantıklı değil gibi ama illaki bunlar olsun diyorsan v2 al bencehangi klavye daha iyi fiyatlar aşağıda
Cynosa Lite:
Cynosa V2:
mouse um da razer set olur diye düşünüyorum 2. mantıklı geliyor lite ın sadece keycapleri ışıklıyken v2 daha dolgun rgbye sahiprgb seviyorsan ve bütçen yeterse 2. ama illa razer almayacaksan
REDRAGON K555 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K555 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
rgb imişDestekliyordur fakat RGB değil diye biliyorum.
yani bilmiyorum da razer almak istiyorsan 2. güzel ama membran almanı pek önermem attığım klavye gayet iyimouse um da razer set olur diye düşünüyorum 2. mantıklı geliyor lite ın sadece keycapleri ışıklıyken v2 daha dolgun rgbye sahip
RGB değil, farklı renklerde sabit renk yanıyor sadece.Destekliyordur fakat RGB değil diye biliyorum.