Neler Yeni

razer cynosa v2 enter tuşu takılı kalıyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,443
İsim
Emre
Discord
necromancerr

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
kafam çok dalgın bu sıralar
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...itch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1375278910.html bu olabilir gamepowerin tek adam akıllı klavyesiydi yanlış bilmiyorsam
valla hocam bende overlordu vardı şimdi çok abartmak istemiyorum davalık falan olurum bide ama çok kötüydü be hocam yani o tuşları desen hissiyatı kötü ışıkları mavi ama yeşile dönüyor sararıyor aşırı kötüydü paslandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa bende rampage falanda alırdım zaten ama işte kaliteli olsun diye razer aldım

steelseries razer logitec gibi klavyeler önerirseniz sevinirim

yani iade edersem alacağım klavye kaliteli marka olması lazım rgb olması ve tkl olmaması lazım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,443
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kafam çok dalgın bu sıralar

valla hocam bende overlordu vardı şimdi çok abartmak istemiyorum davalık falan olurum bide ama çok kötüydü be hocam yani o tuşları desen hissiyatı kötü ışıkları mavi ama yeşile dönüyor sararıyor aşırı kötüydü paslandı

yoksa bende rampage falanda alırdım zaten ama işte kaliteli olsun diye razer aldım

steelseries razer logitec gibi klavyeler önerirseniz sevinirim
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12558 rainbow bulabildim anca bayadır piyasaya bakmıyodum fiyatlar almış başını gitmiş

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
g.o ben sattım

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

Armi3067

80+ Bronze
Razer Cynosa Chroma var bende de .Tuş yapışıyor reis temizlesen iyi edersin. Ben tuşların hepsini çıkardım, sonra vidaların hepsini söküp kartı kasasından ayırdım tüm plastik aksamlarını bulaşık deterjanı ile yıkadım güzelce sildim ve kuruladım tuşlarıda vazelinleyip yerine geri taktım fakat Enter, space ve bazı tuşlarda metal destek ayakları var onlarıda vazelinledim şuan gıcır gıcır çalışıyor.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
garanti gg olur hocam ve ben tuş sökmesini biliyomda devre falan pek anlamam ben ekran kartı falan sökerim anca XD

Razer Cynosa Chroma var bende de .Tuş yapışıyor reis temizlesen iyi edersin. Ben tuşların hepsini çıkardım, sonra vidaların hepsini söküp kartı kasasından ayırdım tüm plastik aksamlarını bulaşık deterjanı ile yıkadım güzelce sildim ve kuruladım tuşlarıda vazelinleyip yerine geri taktım fakat Enter, space ve bazı tuşlarda metal destek ayakları var onlarıda vazelinledim şuan gıcır gıcır çalışıyor.
bu arada klavye çok temiz ütünde kıl bile yok çünkü alalı 1.5 hafta oldu

TEQTO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
TEQTO
Aynı klavye ye sahibim ve bu sorunu yaşıyordum pek umursamadım işime geldi ne yalan söyleyeyim oyunlarda sol tıka atıyordum ender ı. Attığın video yu gördüm aynı yerden basarken takılı kalıyordu bunu çok saçma bir şekilde çözdüm malesef benim işime geliyordu dediğim gibi bırak enter takılı kalsın akşam uyumadan önce bırak ben muhtemelen 30 saat falan takılı bıraktım tuşu ve düzeldi :D

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
Aynı klavye ye sahibim ve bu sorunu yaşıyordum pek umursamadım işime geldi ne yalan söyleyeyim oyunlarda sol tıka atıyordum ender ı. Attığın video yu gördüm aynı yerden basarken takılı kalıyordu bunu çok saçma bir şekilde çözdüm malesef benim işime geliyordu dediğim gibi bırak enter takılı kalsın akşam uyumadan önce bırak ben muhtemelen 30 saat falan takılı bıraktım tuşu ve düzeldi :D
Aslında gerçek makro olur .d ama malesef bende psikolojik takıntı hastalıgi var hocam o yüzden iade edecem garantiye vercem

Top Bottom